Cabbari usta, çok hoş ve duygusal bir paylaşım. Yüreğine sağlık. Bende diyorum ki "Sevgilerimizi çoğaltalım. Üzüntülerimizi, kaprislerimizi değil."
Saygılar.
Printable View
Cabbari usta, çok hoş ve duygusal bir paylaşım. Yüreğine sağlık. Bende diyorum ki "Sevgilerimizi çoğaltalım. Üzüntülerimizi, kaprislerimizi değil."
Saygılar.
teşşekkürler üstad ellerine sağlık
Amiin! İnsanın her büyüğünden birini kaybettiğinde sanki duvarın temelinden bir tuğla çekiliyormuş gibi oluyor. Hangi yaşta olursak olalım, başımız sıkıştığında biliyoruz ki uzaklarda bir babamız annemiz var arkamızda duvar gibi. Yardımımıza koşacaklarını biliriz hep. Güçleri yetmesede, bizlere yardıma. Örneğin birşeye borçlanırken, ödeyemediğim zaman "babam yardım eder" diye hangimiz düşünmeyiz? Onun için diyorum o dünya tatlısı insanlara karşı sevgilerimizi çoğaltalım. Kıytırık kaprislerimizi değil. Yani bazı hatalarını gözümüzde büyütmeyelim. Hangimiz hatasız değiliz ki?Alıntı:
Saygılar.
atalarımızın kıymetine bilelim vakit erken ken genç ken atalarımızın kıymetibilinmiyor yaş ilerledikce bunun farkını anlıyor
gecen hafta bazı tansiyon problemlerim oldu babamda hemen üst katta oturuyor hemen yanına çıktım o tansiyonumu ölçmüş şunu şunu yap gecer dedi demesi yetti yapmadıgım halde düştü yani bana demesi yetti Rabbim onların destegini arkamızdan bırakmasın inşallah
selametle
teşekkürler güzel ve çok anlamlı bir paylaşım.
Sevgili kardeşim CABBARİ her zaman güzel konulara değiniyorsun ama benim için anamın yeri başkadır ben anamı kaybettim lütfen kaybetmeyenler değerini bilsin. açmış olduğun bu güzel konular için ALLAH SENDEN RAZI OLSUN..... SELAMLAR.