-
acaba beslemelerde sorun olduğunda bu tür bir problem çıkıyor mu bilemiyorum. En iyisi servisine götürmek. orada tarama ile cıhaz hakkında bilgi edinebilirsen, sonraki yazılım yüklemelerinde sorun yaşamayız. Ya sizce yükleme ve *** girme açısından en ideal cihaz hangisi? ileriye dönük iyi bir cihaz almayı düşünüyorum da, özellikle uydudan güncelleme yapabilen cihaz tercihim... Onlarda biraz pahalı galiba mesela Baff 6000 gold 260 tl filan
-
arkadaşım beslemeden kaynaklanmaz sana tavsiyem turksat uydusundakı butun frekansları manuel olarak sıl sonra 12731 V 3333 tp sını ekle ve şebeke açık konumda tarrattır.
-
sevgili arkadaşım kaç defa yaptım. tp silden tüm kanal frekanslarını sildim. dediğin gibi tp ekleden 12731x3333 değerlerini girip tarattırdı. sinyal de var tarıyor fakat kanallar çıkmıyor.
-
hotbırtte sinyali olan kanallara giriyorum. Ama göstermiyor.
-
volkan usta şu gm 30300 fta cihaza bi türlü akıl erdiremedim. Ya fabrika ayarlarına geçerken tam reset yapmıyor. Her neyse bize gm servisi gözüktü. Şu emmi kardeşin fikriyle aciko 422 yazılımını yükledim ama yine nafile...
-
Bi arkadaşın gm 11400 cım cihazına 22.12.2006 tarihli yazılımı atıp jsc sport +4 de lig tv yayınını izledik. o cihazın menü ve kullanımı 30300 fta ya uygun gibi geldi o yazılımı atsam sorun olur mu?
-
sana şunu da söyleyeyim. cihaz kapatınca saat konumuna geçmiyor. sadece kırmızı ışık yanıyor ve kanal sayısın gösteriyor. Aynı cihazdan bir yerden bulup ta cihazdan cihaza yazılım atsam düzelirmi? Sizler bu hususta çok tecrübelisiniz.... Ya serviste bize sorunla ilgili bilgi vermezler yarın aynı sıkıntıyı bi daha yaşarız.
-
arkadaşım senın cıhaza 11400 cım yazılımı olmaz sen bir orjınal yazılımı dene arkadaşım emusuz işe yarayabilir eğerkı orjınal yazılımda işe yaramazsa flaş programlanacak banada bu şekilde 2 tane cihaz gelmıştı birini orjınal yazılımla duzelttım diğerı ise orjınal yazılım ilede duzelmedı bende jtak ile flaşını tekrardan programladım ve cihaz duzeldı sen orjınal yazılımı bır dene bakalım.
-
valla volkan usta orjinal yazılımını kaç defa yüklediğimi hatırlamıyorum bile.. en son senin dediğin gibi jtak ile flaşını tekrardan programlamak.. bu nasıl yapabilirim bilemiyorum. ancak servis işidir her halde..
-
zaten bende ondan şüpheleniyorum. İlk yazılım atarken yazılım yüklemiyor diye aceleyle cihazın fişini elektrikten çekmiştim . herhalde ondan oldu. Daha önce köyde sinyal almadığı için göstermiyormuş. Ben de burada aceleyle denemeden hemen yazılım yüklemeye çalıştım. Yazılım yüklerken diğer cihazlarda cihazın ekranında d 1,2,3 diye rakam sayıyordu. bunda saymayınca yüklemiyor diye fişi çekmiş bulundum