Merhaba size katılıyorum. Bence Klimanın İnverter sistemi içermesi markası kadar önemli. bir arkadaşım tavsiyem üzerine Mitsubishi aldı inverter sistemli. Hem aylık elektrik faturası düştü ve hemde çok sessiz çalışıyor. Saygılarımla
Printable View
Merhaba size katılıyorum. Bence Klimanın İnverter sistemi içermesi markası kadar önemli. bir arkadaşım tavsiyem üzerine Mitsubishi aldı inverter sistemli. Hem aylık elektrik faturası düştü ve hemde çok sessiz çalışıyor. Saygılarımla
kardeş bende 2 tane mıtsubıshı var bırı ınverter 18000 lik süper bir cihaz ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışır.ben önce toshıba taktırdım 1 hafta kullanmadan geri verdim ama mıtsubıshı harıka bir makına özellikle ınverter bence madden müsaitsen hiç düşünme
toshıba sadece bu .ayrıca odanın metre karesıne gore uygun sınıfta olanını alınız bosuna en buyuklerını satmasınlar sıze..
Arkadaşım bunların hiç biri sağlıklı değil.İnsanı hasta ediyor.Hiç almayın derim.Paranız cebinizemi batıyor.
evet toshıba,mıtsubishi,sharp 3 üde süperr ,odanın m2 sine uygun ,düşük sessiz çalışan ve dış ünitenin her ortamda çalışmasına (Fazla Soğuk ,Sıcak ) bakınız
bu arkadaşların dedikleri dogru motoru mıtsubishi olanı al onlarda şuanda iklimsa da satılan klimalar iklimsada bulunan hangisi bütçene uygunsa al motoru sessiz ısıtması sogutmasıda güzel kullanıyorum ve digerlerinden bazıları fiat olarak pahallı 3 sene önce aldım halen tertemiz sessiz ve adana gibi bir sıcakta çok güzel sogutuyor
tabiki de daikin klima.
SEG 18 btu alın rahat edin,hem sıcak hem soğuk..süper tek kelime ile fiyatta uygun
toshıba inverter al fiyatı bıraz tuzlu ama