O kadar senedir bu adresleri görürür konuları okurum şöyle para veriyor böyle para veriyor diye ama hiç nakit para alana rastlamadım
O kadar senedir bu adresleri görürür konuları okurum şöyle para veriyor böyle para veriyor diye ama hiç nakit para alana rastlamadım
Tabi ya amaç msn adresi almak reklam göndermek nasıl olsa adamlarla yüz yüze gelemiyorsun at atabildigin kadar.Şu kadar tıkla şunu kazan bu kadar tıkla bunu kazan alana da hiç rastlamadım.
sanal aleme aman dikkat elini verdinmi kolun gider...:warn:
kardeşim sen almadıysan başkaları almamış anlamına gelmez ben aldım o yuzden gönderiyorum ama su varki istanbuldan kazananlar %85 oranında daha fazla reklamizlekazanda 2 hatayda kazan varken istanbul daha çoğunlta
benim tavsiye ettiğim siteler superteklif turkiynin ençok para kazandıran sitesi
reklamizkazan kampamyalarıyla hediye dağıtıorrr
supertekliften yeni kampanya profil bilgilrini güncellleyenlere ekstra puanlar hediye
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar superteklif imaj değiştiriyor en iyi ismi öneren 1.800 tl kazanıyor
her isi,m öneren 5 puan kazanıyor
ayrıca yukardaki linkten uye olan kişiler 5 kontör kazanıyor
üye olduktan sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine telefon numaranızı göndermeniz yeterli
SüperTeklif, 1.500.000. üyesine kavuşmanın coşkusunu üyeleriyle paylaşıyor!
1.500.000. üyeyi davet eden ve 1.500.000. üyenin kendisi Puanları kapacak!
1.500.000. üyeyi sen getir, 1 Temmuz'dan SüperTeklif 1.500.000. üyeye kavuşana kadar sürecek kampanya boyunca getirdiğin 1. dereceden her aktif üye başına 50 değil 1.000 Puan verelim. 1.500.000. üyeye de 100.000 Puan hediye!
konular birleştirilmiştir