rıdvan veya aykut dışında hiç bir hocaya destek vermem umarım yönetim bu iki isimden birinde karar kılar bunca hatadan sora yönetimin alacağı en isabetli seçim olur...
Printable View
rıdvan veya aykut dışında hiç bir hocaya destek vermem umarım yönetim bu iki isimden birinde karar kılar bunca hatadan sora yönetimin alacağı en isabetli seçim olur...
fenerli hocam rıdvan veya aykur fenerbahçeyı kaldıramaz. aynen şu an bulent korkmazın halı gibi daha cok deneyım laızm onlara.
hepsi traş bu deneyim olayı falan tez doğru olsaydı şimdi biz 50 puan önde olurduk bu ispanyol morukla yalnışmı ? rıdvan da herşey var yeterki arkasında durulsun yabancılara gösterilen törelansı rıdavan versinler idda ediyorum 2012 yılına kadar avrupa kupalarından birini fenere kazandırır...Alıntı:
çok iddealı söyliyorum ömrüm fenerle geçti son zamanlarda biraz duruldum
aslında bazen futbolu bılmeyen medya gazete yanasları v.s konusuyorlar bı bakmısın gundemddekı adamlar tonla para verılerek alınmıs aragones gıbı ama neoldu sonuclar hep ortada.aslında ılkogretım den baslayarak okullarda futbol agırlıklı spor derslerı olmalı.nesil sporu futbolu ogrensın bılgılensın.
Alıntı:
usta ne sölesen boş zaten rıdvan gelmez aykutu bılmem aykut gelırse hayatının yanlışını yapar bu takım ancak daum kurtarır luces cu gelsın 2-3 maç ust uste yenılsın anında postolarlar zaten bana göre luces u ıyı bır teknık dırektör değil.
fenere geçmişte rıdvanda geldı oğuz cetınde fenere bişi olmaz olan bu teknık adamlara olur . örnek rıza çalımbay-ertuğrul sağlam-oğuz cetın ve şimdi sırada bülent korkmaz. aragonese gelınce tecrube dedıkte mezarlık tecrube demedık yanı:puah:
f.bahçede başarısızlığın tek sorumlusu aziz yıldırımdır ve ilk önce onun gitmesi gerekir yazık lugano'yuda elimizden kaçıracağız onun yüzünden bu sene yaptığı tüm transfer fos çıktı 50 milyon euro gitti boşuna yazık bu paraya
[QUOTE=m.demir;401743]f.bahçede başarısızlığın tek sorumlusu aziz yıldırımdır ve ilk önce onun gitmesi gerekir yazık lugano'yuda elimizden kaçıracağız onun yüzünden bu sene yaptığı tüm transfer fos çıktı 50 milyon euro gitti boşuna yazık bu paraya[/Qevet simdi luganoya iyi pavermezler ama gıderler yerıne baska oyuncu alırlar dunyanın parasını verırler bencede aziz yıldırım acilen gitmesi gerek ancak aragonesı yeni yonetım gonderır ya soruyorum bir turk teknık adam olsaydı bu zamana kadar durabılırmıydı ya
Aragones yanlış karardı zaten takımı ateşleyecek bir hoca değil, lucescu gelirse fb yi şampiyon yapar