dostum sen nerde yasıyorsun sarıkız ayısıgı darbe girisimleri var hilmi özkok paşa olmasaydı belkıde olurdu bunlar derin mevzular
Printable View
İşte ideal kadro 24 saate kalmaz satılmadık yer kalmazdı türkiye de
Deniz Feneri hortumculuğu ya da Türktelekomun, Tüpraşın Oferlere, Haririlere peşkeş çekilmesiyle de ilgili bir konu açıp, böyle yürekli yazılar yazabilecek misiniz? Merak ediyorum.
Saygılar.
Deniz feneri olayını tekrar tekrar anlatmanın manası yok ilkokul öğrenccileri bile olayın farkındalar, Telekom ve ötekiler için tek söz oğlum almanyadan dönüyor boşaltın telekomumuzu dedikmi biter bu iş, lozan gibi boğaz gibi, incirlik gibi tamamen satılmadı tapuları verilmedi..!!!!!!!!!
arkadaşım yanlış düşünüyorsun adam parayı bastırmış almış öyle kolay kolay çıkaramazsın,yazık memleketi karış karış satıyorlar.hırsızın uğursuzun iyisi yoktur,hırsız hırsız dır insanlarımız ne zaman bunu görecek o zaman düzeliriz bizAlıntı:
sen bu benden yapmamıştır dersen, öbürüde buda benden yapmadı der.deniz feneride telekomda tüpraş da petkim de karayollarıda ......yazmaktan yoruluruz daha basına yansımayan elaltından satılanlar cabası kim kimin malını satıyor arkadaş bunların hepsi halkın verdiği vergilerle yapılan ülkemiz için çok değerli olan tesislerdir.hepsinin tapusu verildiki alan adamlar çatır çatır tesisleri söküp istediği gibi değerlendiriyor boş konuşmuyorum kendimde kitten emekliyim olayları gördüm gidin bakın yarımcadaki petkime neydi ne oldu madem bu kadar hevesliler alanlar yenisini yaptırsaya suç onlarda değil banada verseler trilyonluk teisleri cüzi rakama bende alırım ,suç şu güzelim MEMLEKETİ SATAN VİCDANSIZLARDA yazık , mirasyedi ailenin son ferdi parasaı bitince intihar eder çünkü çalışıp kazanmasını bilmez devletimizide mirasyediye çevirdiler bütün siyasi partilere diyorum başa geçen geçmeyen hepsine KİTLER zara ediyor deyip
teker sattılar veya satılıkırken seyirci kaldılar o KİT ler kendi kendine zarar etmedi iktidardaki partiler hortumladı yenilemedi modern hale getirmedi sonra zara ediyor diye sattılar çok yazık:smiles22: :smiles22:
Kardeş birde şöyle düşünelim, Milliyetciliği ve Atatürkçülüğü çıkar amaçlı kullanmış olabilirlermi ? çünkü bu devirde kendi fikirlerini kabul ettirmenin yolu Atatürcülük ve milliyetcilikten geçiyor. bende siyasi konuşmak istemiyorum ama akp li değilim.
vay be kadroda biri eksik
abdullah öcalan denen köpek ne olurdu acaba
gecen gun danıstay saldırısı ıle ılgılı haber okudum adam anlatıyor bir gazeteci diyor bu darbe 28 şubat gibi olmasın 27 mayıs gibi kanlı olsun ve bunun için darbe zeminin hazırlanmıs
deniz fenerine değinmeyecem ,diğer mevzu ise oğlum almanyadan dönüyor boşaltın telekomu demisin ,sabah sabah güldürdün beni,:=)kısaca sole diyimAlıntı:
kiracımı çıkarıyon,hadi kiracıya bile öyle desek ,bu lafla çıkaramıyoruz yasalar koruyor kaldıki telekom,olaylara at gozluyuyle bakıp bir lafla bağlıyoruz,
senin dediğin gibi kolaysa beraber basvuralım bir lafla internetteki sabit ücreti kaldırtıralım..
kısaca olaylara tarafsız bakalım eğriye eğri doğruya doğru konuşalım yanlı olmayalım ...:49: