Biz de bir seferinde 55 TL ceza yemiştik. Arabanın rengi beyaz ancak ceza makbuzuna "bej" yazmışlar. Kesinlikle bir yanlışlık var. Hemen şikayet et bence. Ben şu saatte orada değildim şuradaydım gibisinden. ;)
Printable View
Biz de bir seferinde 55 TL ceza yemiştik. Arabanın rengi beyaz ancak ceza makbuzuna "bej" yazmışlar. Kesinlikle bir yanlışlık var. Hemen şikayet et bence. Ben şu saatte orada değildim şuradaydım gibisinden. ;)
Sayın İlgili Sistemlerimizde yapılan incelemeler sonucu; 34 JRP 86 plakalı aracınıza istinaden gönderilen CZ06003282412 numaralı tebligat, Engin KARALI adına tebliğ edilmek üzere yeniden oluşturulmuştur.Adınıza olan 59,25 TL'lik borç bilgisi iptal edilmiştir.Teşekkür ederiz. Bilgilerinize
Mehmet ÇOBANOĞLU Elektronik Teknikeri
Karayolları 17.Bölge Müdürlüğü Ana Kontrol Merkezi Başmühendisliği
R.Hisarüstü-İSTANBUL TEL : 0 212 257 05 73 0 212 287 00 24
FAKS: 0 212 263 42 23 ( Danışma ) 0 212 287 71 22 ( Geçiş İhlal ) 0 212 257 04 81 ________________________________ Kimden: Mithat KURT [mailto:[email protected]]Gönderilmiş: Çar 04.03.2009 15:53Kime: Otomatik Geçiş SistemiKonu: CZ06003282412 BARKOD NO'LU TUTANAK HK. 34 JRP 86 PLAKA'YA CEZA TUTANAĞI 4.3.09 TARİHİNDE TARAFIMA GELMISTIR.CZ06003282412 BARKOD NO'LU TUTANAK HK.İTİRAZ DİLEKÇEM VE BUTUN AÇIKLAMALAR EK'TEDİR.GEREĞİNİN YAPILMASINI VE CEZANIN DERHAL İPTAL EDİLMESİNİ ACİLEN TALEP EDERİM.SAYGILARIMLA.....
MİTHAT KURT (BİLGİSAYAR.YÜK.MÜH.)
EMRE ELEKTRONIK YON.KRL.BŞK.
ZAMANINDA BANADA BOYLE BI CEZA GELDI AMA İTİRA ETTIM .
HAKLI OLDUĞUM YUKARIDAKI GELEN E-MAILDEN ANLASILDIĞI GIBI
SENINDE ITIRAZ ETMEN, GEREKIRSE MAHKEMELIK OLCAN. SONUNA KADAR DEVAM.
AMA HAKLI ISEN..!
SELAMETLE....
ÖDEMEDİM, çünkü ben haklıydım.yukarıdaki itiraz yazımdada alnaşılacağı gibi,ben aracımı noter satışında 1998 de satmışım. bundan sonraki cezalar diğer alıcı veya alıcılara aittir.
ben bunu noter satış belgemle direk yerine giderek ispatladım ve bu belgenin fotokopisini verdim. ve cezam iptal edildi...ama resmi belgelerle ispat etmen gerekir.eğer haklıysan sonuna kadar git.adalet seninledir emin ol..! SELAMETLE....
devletın paraya ıhtıyacı varsa fazlasıyla ver gıtsın.