hangi uyduya ??
Printable View
hangi uyduya ??
dıgıturk bayiiliği yaptıgım zamanlar bı kampnaya vardı 9.90 lık paket
ayıp olmasın hem bayiisiyiz adamların alalım dedık
bellı bır tartısma sonucunda kızdım bayiiliği bıraktım bırakmadan once musterı hızmetletını defalarca aramama ragmen araya distrubutoru sokmama ragmen bana kesınlıkl lıg tv yı 46 tl den ucuza verılemıyecegıde soylenmıstı
bayıılıgı bıraktıktan sonra uyelıgınde o sınırle sonlardırdım kız cok korktu ama :D
2 gun sonra aradılar beyfendı bızı bırakmayın 20 tl ye lıg tv acalım dedıler bende kabıul ettım :D
19.90 dan seyrediyorum. sözleşme bu ay içerisinde sonlanıyor.sözleşmeyi yenilemek için aradım. biz sizi arayacağız dediler.
bekliyoruz bakalım armalarını.bizmi kucak açacaz onlarmı daha belli değil :nod: ?buradan bilgi veririm.
Sanke D-Smart farklı mı? Bedava diyerek yola çıktılar ne oldu Al birini vur ötekine.
d-smart mı??
aman aman eksik kalsın
lig tv dahil.19.90 izliyorum 18 mart sözleşmem bittiyor aradım ağustos 2009 kadar aynı fiyat tan devam dediler bende devam ediyorum:8[1]:
d smart aradım intrenet kanpanyasıyala beraber aktivasiyon 39.90 bayi ücreti 20 tl ayda 39.90 2 yılda 957 tl yapıyor bilginize:8[1]:
bunlar (lig tv ve d-smart) si.....mediği eşşeğe torba asmazlar...
elini veren kolunu kaptırıyor
ben çok rahatım. 2 mt. hidrolik motorlu çanak kullanıyorum.
yaklaşık 30'dan fazla uydu seyrediyorum.
başım ağarmıyor...
yüzlerce belgesel,maç,film vs. kanal var.
ne gereği var bu hı...sızlara para kaptırıyosunuz...
si...tir edin pe....venkleri.
ARKADAŞIM,senin ilk sözleşmen 16 aylık TAAHHÜTlü bir sözleşme.16 ay boyunca herhangi bir zam görmedin ve ekipmana sahip oldun.sözleşmen bitmeden önce merkezi arayıp üyelik yenilemek istemediğini bildirmen gerekirdi.SÖZLEŞMEN HÜKÜMLERİNCE.sen bunu yapmadığın için üyeliğin otamatikmen yeni fiyatlardan yenilenir.:45: