@kucer06 dediği gibi emu devri kapanıyor arkadaşlar tıpkı funCart ler da olduğu gibi devir sharing.twin tuner.netli seri.ama bu yeni nesil seri doğrusu istenen patlamayı yapmadı belkide ekonomik şartlarda etkili oluyordur ?
Printable View
@kucer06 dediği gibi emu devri kapanıyor arkadaşlar tıpkı funCart ler da olduğu gibi devir sharing.twin tuner.netli seri.ama bu yeni nesil seri doğrusu istenen patlamayı yapmadı belkide ekonomik şartlarda etkili oluyordur ?
Abracadabra Kart sadece ali chipli makinalarda çalışıyor şuan.
herkez diyorki emu devri bitti emunun bittiği felan yok bende hackerim milletin izlemeyediği kanalları izliyorum biz boş adam değiliz para karşılığı cıhazın emusunu düzenleyip çözüyoruz kuresel kriz bizide vurdu bu kadar
Çok güzel üstadım hangi cihazın emusunu düzenleyip hangi kanalları izlediğini söylermisin.Bizde öğrenelim.
tamam parası neyse banka hesabınıza bızzat yatıracam cıhaz ne marka olmalı en asagı malzeme ve ucret ne ıse verelımde sıze yollayalım su emuları bı halldeınde ***ıfle seyredelım.ustadan ogrenmıs oluruz.????para onemlı degıl onemlı olan gercekten bole bbısey varsa ıste sıze kazanc kapısı.
emu bitti
arkadaşlar bu işin hackerlıkla falan işi yok ayrıca emu devrinin bittiğide yok. emu devri bitecekse neden OTA serili cihazlar çıkıo firmalar boşu boşuna neden data freaknsı kıralasınlar ve neden arge yatırımı yapsınlar buna bişiler olacak ama bakalım ne olacak belki yenı bir paket kurulacak. ama aldığım duyumlara göre nagra 3 üzerinde calışmalar devam edıo eğer yazılımları yapılırsa hotbird -astra-hispesat uyduları canlanır. ama maalesef şu var bu OTA yazılımları uyducu arkadaşlar için iyi değil maalesef herkez kumandasıyla yazılımını yüleyebilecek.
8500$ verebilcekmisin? vercek isen hemen özelden banka hesap numarasını verim ve hangi cihazdan izleyecek isen emusunu ver bikaç yamalama yapacam uzun iş bu fiyati ben belirlemiyom ona göre o***Alıntı:
tamam parası neyse banka hesabınıza bızzat yatıracam cıhaz ne marka olmalı en asagı malzeme ve ucret ne ıse verelımde sıze yollayalım su emuları bı halldeınde ***ıfle seyredelım.ustadan ogrenmıs oluruz.????para onemlı degıl onemlı olan gercekten bole bbısey varsa ıste sıze kazanc kapısı.