:present: :present:
Printable View
Alıntı:
açılırmı bilmem ama benım görüşüm açılmaz. türk futbolu çok kötü durumda. Zaten Türkiye Milli takımından da halimiz belli.
Sivas ı her zaman destekleriz ama avrupada ne kadar şansı olur bilemem gerçekleri görmek gerekir. Türk futbolunda oyuncular hakemler yöneticiler acilen bunlara el konulmalı kendılerıne gelmelerı lazım.
valla arkadaşlar ben de kaç haftadır çok olumlu düşler kurarak bizim gs maçlarına gidiyorum. İnanın ben delimiyim diye kendime kızıyorum, bu takım bu kadar dert edilmeye değermi diye... Hepiniz iyi bilirsiniz geçen seneki şartlar bu seneninkinden daha elverişsizdi, fikstür avantajı da yoktu... Bu sene ne oldu mazlumun ahı aheste aheste çıkıyor. Sen inançlı dürüst ve heyecan dolu futbolcunu bir sene daha idare edemiyacalsin sonra da başarı bekleyeceksin. İnanın hiç T. Direktör filan olmadan Cevat Hocayla Hakan ŞÜKÜR bu gs yı bu sene açık ara şampiyon yapardı. Hem de şu anda belkide şampiyonluğu ilan etmişti bile.... Çünkü GS taraftarı kadar takımını tanıyan (futbolcusunu) taraftar yoktur. Yöneticilerin zaten taraftarların duygularına ve değerlendirmelerine kulak astıkları yok. Bahane uydurmak kolay. Ya denenmiş T.D. ler var. Lucescu veya M. Denizli bu takımı ezbere şampiyon yapardı.
yalnız şunada dikkat çe***im bülent korkmazın hoca olmadıgını bir kez daha anlamış olduk bence gidip fanatik gazetesinde köşe yazarlığı yapsıj
selametle
ehhhh be insaf yahu bizim dede den dahamı kötü hoca bülent korkmaz bir sezondur katlanıyoruz aldığı ücret te cabası 7 trılyon.Alıntı:
bülentin ne yapmasını bekliyordunuz değişen ne oldu ki farklı birşeyler yapsın
hamur tuz maya aynı bizim kafamız buna basıyor asıl sorgulanması gereken gs nin idere biçimidir bence başından beri teşhis hep başkalarında arandı tıpkı
fenerin eskiden yaptığı gibi yok federasyon yok mhk.yok tahkim ama hiç idare biçimlerini yargılamadılar gs deki tüm sorunların müsebibi linkoln ve ona
devam et diyen adnan beydir...