Bana kalırsa disecgten Fikri olan söylesin:)
Printable View
Bana kalırsa disecgten Fikri olan söylesin:)
ben bu dıeseqle 4 yıldır bu .........yetkili servis işyerimde günde 10 değişik uydu ayarlıyorum hiçbir sorun olmadı, ne zaman çanağın kablosunu k...... marka receivere taktıysam sorun oldu.. bu sorunda sadece benim başıma gelen bir sorun değil..
bence cihazın disecg seçtiğini pek rastlamadım.yanlız sana şunu hatırlatayım işyerinde kullandığınız disecg sürekli test amaçlı kullandığınızda ve kullanma şekliniz eğer cihaz kapalı olamadan lnb kablosunu devamlı cihaz açıkken takarsanız.sizn işyerinde kullanmış olduğunuz disec bazı cihazlarda çalışmıyor.siz kyotonun disecg seçtiğini söylüyorsunuz ama bende vestellere emu atıldığında aynı hata ile karşılaşıldığını söyleyebilirim.yani her cihazda olabiliyor bazen bu tip hatalar.kolaygelsin.:nono:
arkadaşım herhangi bir cihaza yazılım attıgınız zaman fabrika ayarlarına dönmezseniz sorun çıkarabilir çünki yeni yazılımda adresleme data veri tabanının sekronize olması için fabrika ayarlarına dönülmesi şarttır bu bir nevi reset olsa dahi veriler flaş bellekte boot eder yani yazılım tam olarak flaş bellekteki yerini alır ...Alıntı:
cngz Nickli Üyeden Alıntı
rast gelsin
beslemede olan b772 ve orada olan transitörleri ölçelim kesin sonuç
ama çiftli lnb lerde de yapıyor next cihazda sansuıde sunnyde amstradda ve 3 kyoto 9900 ve 9600 da denedim öbürlerde ok ama kyotoların üçündede yatay dikeyler eksik kanal veya kesik kesik yayın alıyordu kim ne derse desin kyotolarda sorun diz boyuAlıntı:
vaneruydu Nickli Üyeden Alıntı
bu arada usta hoşgeldiniz :sunglasses2:
saolasın mehmet bu sorun beslemeden kaynaklanan bir olaylaydır 1 günü mü harçadım ama sonuc ok çıkış diyotlarının yanında olan transistörlerden kaynaklanan bir hata bu saygılar