başbakanın kameralar nkarşısında yaptığı alışveriş herşeyi anlatıyor bence adam dış macunu alıyor fransızların ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin esprisi gibi kriz teğet geçmedi çoğumuzun canı yanıyor ama bu işten karlı cıkan az bir kesimde mutlu
Printable View
başbakanın kameralar nkarşısında yaptığı alışveriş herşeyi anlatıyor bence adam dış macunu alıyor fransızların ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin esprisi gibi kriz teğet geçmedi çoğumuzun canı yanıyor ama bu işten karlı cıkan az bir kesimde mutlu
sanayiciyiz. Zaten herkez ödemeleri geciktirmek için bahane arıyordu. krizde bu tip insanların ekmeğine yağ sürdü.
ekonomik kriz bitmediki çıkalım krize devam
ben tekstil fabrikasında 11 yıldır çalışıyorum.Daha bu seneye gelene kadar hiç fabrikamızı kapttığımızı bilmiyorum.şubat ayında 1 aylık bir kapatma yaptık.sağolsun devlet 1 aylık maaşımızın %75'ini ödedi bize.şu an yine temmuz ayında 45 gün daha kapanacak.kriz en çok tekstil'i vurdu.
Ne Olursa Olsun Halimize Şükür Etmemiz Gerekir,Dünya'da Huzursuzluk Var tabiki Türkiyemizde bundan etkilendi ALLAH Herkesin İşini Rasgetirsin.İnşallah En Kısa Sürede Bu Durum Düzelir.
ark.kıriz aynen devam ediyor ve daha kötüye gidiyoruz,iyileşme malesef yok.
allah sonumuzu hayır etsin işimiz zor.
halimize çok şükür ama kolay kolay atlatamayacagız gibi
selametle
Malesef düzgün bir işim yoktu.Üstüne ekonomik kriz tuz biber oldu. işsizlik ülkemizde diz boyu:49
krizden çıkıp çıkılmadıgını teget geçti diyenlere sormalı
iş eskidendi kriz bitmedi devam ediyor:(