Printable View
bağlantı hızının değişip değişmediğini nereden kontrol edebiliriz?
Arkadaşlar şimdilik bekleyin derim, bugün ttnet'e uğradım onlarda bazı sorunlar olduğunu biraz beklememi istadiler.
gecmez olaydım 2-3- gun kullandım ama hız yok tabii sonra 1 gun boyunca net kesildi musteri hizmetlerini aradım bizde bi problem yok dediler arıza kaydı aldılar santralden aradılar henuz o altyapıya sahip degiliz dediler bende musteri hizmetlerini tekrar aradım bana 1 ay sonra tarifenizi degiştire bilirsiniz dediler ben kotayı doldurmusum ve sonuc 512 kb kullanıyorum suan 25 gun bekleyecegim :(((
tekel olunca aha da böyle olur.adamların eline mahkumuz ya.bugünün teknolojisinde artık kablo olur mu.tv sinyali gibi cep telefonu sinyali gibi her aboneye özgü şifrelendirilmiş adsl sinyali kablosuz olmalı.tüm şehire böygeye o sinyal ulaşmalı.kablosuz ağ gibi işte.hala yerin altına kablo döşeniyor ya.cep telefonları o kadar yükü nasıl çekiyorsa baz istasyonları sayesin de adsl de buna benzer istasyonlarla gönderlebilir kullanıcılara.maliyetli bir iş olur ama sağlam olur.yok kablo koptu yok yağmur yağdı fırtına çıktı dertlerinden de kurtulur.bu gidişle daha çoooook telekomun eline bakarız biz.tekel yapacak bir şey yokki.mahkemeler de telekomdan yana daha çok.olan herzaman bize olur.tv de albenili reklam yapmak kolay.8 megabayt hızla uçun demek kolay tv de..her şehire yüksek veri taşıyan kablolarını döşedin mi.yook..nasıl uçacakki millet hızdan.santraldan eve gelen kabloyu da fiber yapman lazım.yapmazsan veri kaybı olur mesafe uzayınca.....daha çook uğraşması lazım telekomun..hemen aldanmamak lazım
yaww ne değişirki 512 kb kullansan zaten internet sitelerinin çogundaki dosyalar 512 kb ile iniyor bazıları ondan düşük veya yüksek oluyor bence geçmenizi tavsiye ederim host işinde baya yaradı cs 1.6 serveri kuruyorum en az 22 kişi 100 ping ile oynayabiliyor
Adamlar istediği gibi at koşturuyor koştursun bakalım nereye kadar
bence ttnet in amacı sınırsız kullanımı engellemek.sınırsız kullanıcılar gecerken 2 kez düşünün