ustalar bi yardım lütfen mekan kütahya yazıyor istanbul olması gerekir bu yanlışlığı nasıl düzeltirim teşekkür ederim
Printable View
ustalar bi yardım lütfen mekan kütahya yazıyor istanbul olması gerekir bu yanlışlığı nasıl düzeltirim teşekkür ederim
cinsiyetide yeni farkettim erkek olucak
Alıntı:
arkadaşım bu yazdıklarının bu konu ile alakası ne neden buraya yazdın.
kişi bilgilerini ana sayfada ustte profilim yazan yere tıkla açılan menıde sol tarafta n istediğin bilgileri güncelleyebilirsin.
evet şu saat itibarıyla açık herkese iyi seyirler.
bilgi için teeşkkürler...sulh&saygı
Şu an da açık.Bilgilerinize.
Arkadaşlar, boş verin Cumasını, pazarını. Paketler gidinceye kadar ***fini çıkarın. Birde daha önce verdiğim SİRİUS uydusu kanal listesini alıcılarınıza yazarsanız açılan ve zaman zaman açılabilecek frekansların listesini verdim. Orda hepsi var. Verdiklerimin dışındaki frekansları silip tip aramayı kapatın. Aramalarınızda sildiğiniz tipler geri gelmesin. Ve her frekanstan bir örnek kanal bırakın ve ara sıra kontrol edin. Açıldıklarında diğerlerinide aratırsınız. Bilgilerinize.
Saygılar.
12-07-2009 tarihi itibari ilekanallar fta (şifresiz)
SİRİUS uydusundaki AKTA VE MAX paketleri şu an fta yayındalar. Açık olan frekanslar: 12149-12265- ve 12341'tür. FreeX ve X Dream TVlerde açık. Bilgilerinize. İyi seyirler.