arada böyle haberler çıkıyor sonra unutulup gidiyor daha öncede olmuştu
Printable View
arada böyle haberler çıkıyor sonra unutulup gidiyor daha öncede olmuştu
arkadaşlar sabit ücretten bahsediyorsunuz ama bunun alınması gerekio kimse kusura bakmasın. telekom sadece görüşme ücretini alsa bu alt yapı ve şebekenin bakımı nasıl yapılacak yer altına döşenen kablolar ömürlük kablo değil zaman zaman değişio ayrıca bu işin bir bakımı var. Ayrıca telekomun gunde bir ilde dielimki 100 arıza bildiriolar en az yarısı bina girişindeki apartman kutusu yada kullanıcının kendi evindeki sorundan çıkıo tabi bunu anlamak için telekom ekibi aracları ile gelip oraya bir zaman ayrırıp mozot yakıolar sonuçta sizden gelip para istemıolar. eğerki zaten sabit üsret alınmayıp arıza olduğu zaman bakım parası alınsa telekom gibi bir şirketin servis ücreti 100 eurodan aşağı olmayacağı için bu sizden senellik 2 katı olarak tahsil edlir. zira ben özel telefon santrali şirketinde çalıştım santrali satarız santral garanti kapsamındadır ama hattın bir tanesının kablosu kopar o bizi alakdar etmez gelir kopuk erdeyse tespit eder arızasını gideriris en son 75 tl + kdv alıoduk şu an 80 Eour kdv oldu. si düşünün artık gerisini. telekom bu sabit ücteri almak zorunda zira yoksa bu bakımlar sadece görüşme ücreti ile dönmez.
telekomda tek karşı olduğum nokta adsl için telefon hattını istemeleri.
türk telekomun geri ödeme yapacağını sanmıyorum
daha öncede böyle kazanılmış mahkemevar telekom alehhine hiç birşeydeyişmedi ogünden bugüne yine göz göregöre yolacaklar 10 tl
bencede bunlar fasa fiso türk telekom değil para ödemek sabit ücrete zam yapmasın diye duğa etmek lazım böyle çok dava açıldı ama kazanan her zaman türk telekom oldu neresi türk'se gevurların elindeki türk telekom
benim evimdeki telefon sadece internet için yani içerden arama yapılamıyor buna karşılık her ay 11,75 YTL geliyor hiç konuçma yaılmamı hali bu bide konuma yapılsa allah bilir fatura ne olucak
Arkadaşlar niye tartışıyorsunuz ki benim gibi yapın kapatın gitsin . Ben hem evdeki hem de işyerindeki telefonlarımı kapattım. Yaşasın cep telefonları
internet olmasa çoktaaan kapatırdım oma telekomun kozu internet kulanıcıları ip taledemiyorum sadece internet vardiye
hadi onu gectim bari bundan sonra sabit ucreti kaldırsalar bari