-
-
-
-
-
-
-
Denizli'nin sabrı taşıyor
Fransa'dan olumsuz haber geldiğini Mustafa Denizli'ye ileten yönetim, hocanın görüşünü aldı. Kamp başlamadan önce kadronun şekillenmesi için sabırsızlanan Denizli, Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan İzlandalı Gudjohnsen için bastırılmasını istedi. Siyah-beyazlıların, bu hafta iyi ya da mutlaka kötü bir sonuç elde etmesi bekleniyor.
-
Michael Fink yolda
Kara Kartal'ın Cisse'nin yerine Frankfurt'tan transfer ettiği Michael Fink'in en geç hafta sonu İstanbul'da olacağı belirtildi. Alman oyuncu, İstanbul'da ev bulana kadar bir süre tesislerde ya da otelde kalacak. Fink, "Beşiktaş'la ilgili çok olumlu bilgiler aldım. Sabırsızlanıyorum" dedi.
-
2 yıldız sözü verdi
Başkan Yıldırım Demirören'in geçen hafta görüştüğü Mustafa Denizli'ye iki yıldız sözü verdiği öğrenildi. Demirören'in, forvete ve defansa 2 yabancı isteyen Denizli'ye, "Merak etme 2 süper alacağız. Parayı gerekirse cebimden veririm" dediği bildirildi.
-
Transfer dosyası
* SÖZLEŞMESi BiTENLER: İbrahim Üzülmez, Gökhan
* GELENLER: Erhan Güven (Ankaraspor), Fink (Frankfurt)
* GÜNDEMDEKİLER: Pandiani (Osasuna), Gudjohnsen (Barcelona), Cavenaghi (Bordeaux), Tabata, İsmail, Murat (G.Antep), Tevez (M.United), Rosenberg (Bremen), Utaka (Porstmouth), Riise (Roma), Çağlar, Cenk (Denizli), Emre (Adana)
* GiDENLER: Cisse, Aydın Karabulut (Ankaraspor)