daha geçen sene böyle bir hakka sahip olmadıkları halde uydu üzerinden verdikleri şampiyonlar ligi maçlarını bile şifreleyip,şifreleri bile gizli tutmuşlardı bunların olacağı daha geçen yıldan belliydi.bence haklarımızı sonuna kadar aramalıyız.
Printable View
daha geçen sene böyle bir hakka sahip olmadıkları halde uydu üzerinden verdikleri şampiyonlar ligi maçlarını bile şifreleyip,şifreleri bile gizli tutmuşlardı bunların olacağı daha geçen yıldan belliydi.bence haklarımızı sonuna kadar aramalıyız.
hem D-SMART hemde SMİLE ADSL den kazık yemiş biri olarak söylüyorum AYDIN DOĞAN'LA ilgili ne varsa uzak durun arkadaşlar tecrübe yediğimiz kazıkların toplamıdır
bence herkes boşuna feryat ediyor adam 200 milyon euro para yatırmış ve bu yatırımın karşılıgını almak istiyor dogal olarak ve sizden istedigi 199 tl yani 16,5 tl aylık ligtv için ne kadar ödüyorsunuz peki en düşük paketi aylık 50tl yanında spormax istersen 65 tl ligtv nin yıllık yatırımı 80 milyon dolar yani dsmartın yatırımı daha fazla ve daha hesaplı ben bir ticaret adamı olarak dsmartın yaptıgı uygulamayı haklı buluyorum. ayrıca herkes aldıgı günkü koşullarda izleme devam ediyor ve bir yıgın kanal vermiş digitürk kaç kanal vermiş bedava bir araştırın.....
ilk çıktıgında bizde çok bagırdık almayın almayın diye aydın dogandan şimdiye kadar ne aldınızki şimdiden sonra alasınız tuzaga düştünüz
inşallah hakkınızı alırsınız
D-smart zaten kendileri tutulacaklarına inansaydılar digiturk gibi başka bir uydu üzerinden yayın yaparlardı artık kendileride biliolar Süper lig maçlarını alamazlarsa 5-6 sonra D-smart die bişi kalmayacak. Kullanıcılarda ellerındeki kaplumbağadan bile yavaş cihazlarla kanal eklemek kanala sıralamak için kafayı yiyecekler.
Sen baştan söz ver D-smart herşey ücretsiz olacak sonra bu konturlu sistem bu üyelikli işte bu sene çıkan cihazlarda 12 kanal eskilerde 24 maçları başka yenı kanllar acarak onlara geçir sonra vatandaşa size söz verdiğimiz kanallar açık de vatandaşta kerizya.
Aydın Doğan ve işbirlikçileri hem siyasetle hemde böle vatandaşın cebindeki paraya böle el uzatıolar. Cevirdikleri dönmedolaplar bini geçti.
Alıntı:
1.lig tv ye ayda 19.90 ödüyorum
2.haftada 5 mac canlı olmak üzere tüm lig maçları.
3.onlarca film,müzik,i.aktif kanal yığından daha fazla:D ve bedava
gelelim dsmarta..
yıılık 199 tl ye kaç maç izletecek?(cihaz alırken müşterilerine daha sonra maçları paralımı yapacağım demişmi dememişmi?
öncelikle abonelerini kandırmıştır.konu hakkında tüketici haklarında yüzlerce şikayet dosyası vardır.siteden takip edebilirsiniz.
volkan ve tike ye katılmamak mümkün değil.
önümüzdeki yıl yapılacak ihaleyi alamaması durumunda ki(ihaleye katılma şartlarında ciddi sorunlarıda var)olacakları düşünemiyorum bile.
şayet ihaleyi alsa bugün dt ye ödediğimiz tutarın en az 4-5 kat fazlasını talep edecekleri şimdiden belli.
bizede bu durumda yapacak tek şey lkalıyor.oda interneti olanlar için malum...
aydın doğan ve ekibinden kazıktan başka ne beklenirki.
aslında bu maçları trt alsın hadi lig maçlarını geçtim artık agız tadı ile avrupa maçlarını seyredemıyecez
benim de fuul paket ama ben seyrediyorum bütün maçları galatasaray fener bahçe beşiktaş trapzon sporun maçlarını seyredtim şifre yoktu :45::45::45::45: