-
gecmis olsun kucer usta. herhalde bornova sokagında basına gelmis olmalı bu kötü olay. su lanet olası travestiler sokagından herkes illallah ediyor. laf atmadık kimseyi bırakmıyorlar. isyerimiz sokağın basında, kıbrıs sehitleri caddesine cıkmak icin bile talatpasa bulvarını kullanıyorum. kimsede bu serefsizlere hicbirsey yapmıyor. aksam saat 9:00 dedimi sokağın hertarafı polis doluyor ama polisler de görevlerinden aciz. hickimse kılını bile kıpırdatmıyor. suc bence hepimizde onları buralarda barındırıyoruz. tekrar dan cok gecmis olsun.
-
Geçmiş olsun kucer. bu köpekler imha edilmeli benim görüşüm
-
geçmiş olsun arkadaşım köpeğin çlmesine inan çok üzüldüm köpekleri çok severim.yerinde olsam yasal işlemleri başlatırımanında yazık senin köpeğe yaa..
-
Abi gecmis olsun..
Bu pitbull senin köpegine degilde bir cocuga bi insana saldırsa o zaman ne olacak ne yapacaktı o travestiler?
O pitbull'u travestilerin üzerine salacaksın asıl..
-
geçmiş olsun abi neseki size bi zarar gelemiş...
-
köpeği boşver oğluna bir şey olmamış sen ona dua et o bile yeter.
-
geçmiş olsun kardeş,ogluna bişe olmamış allah korumuş,pitbulları bilirim ,kafasını koparsan dişlerinden avını alamsın ,.(
-
-
üstad büyük geçmiş olsun..
-
dostum geçmiş olsun köpeğin için üzüldüm bu pitbull cinsi köpeklerin hepsini imha etmek lazım bu kadar aptal bir hayvan daha yoktur dünyada