ccam.config dosyasının yedeğini alın. var/etc içinde yanlış hatırlamıyorsam dosyanın yeri.Alıntı:
prpgram anlatımı aşağıdaki linktedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
bu image de kanallar yan yana sıralanmış ben alt altta sıralanmasını istiyorum nasıl yapabilirim...
paylaşım için tşkler
teşekkürler
Dreamboxun ip adresini explorer in adres satırına yazıyorsunuz.Sonra dreamboxa kullanıcı adı şifre yazıp bağlanıyorsunuz(default root ve dreambox) sonrasında menülerden remote kısmına girip kumanda yı yeni açılan bir pencerede görüyorsunuz şimdi kumandadan ok tuşuna basıp kanal listesini açın sonra kumanda üzerinden video tuşuna basıp kanal listesi görünümünü değiştirebilirsiniz.
Bunun 7020 backupu da verilirse memnun olacağız gayet stabil çalışıyor sanırım.
ustat bu cihazdaki güncellemeyi açrsak herhangi bir sakıncası olurmu üzerindeki serveri zarar gerlirmi birde cihazda trt ve ntv yi açmıyor onun için yazılım atacağız veya güncellemeyi açarsak kendi otomatik olarak yaparmı
dremabox u 3 gündür kullanıyorum kayacan arkadaşın dosyasını indirdim flaşvizard la yükledim ancan server bilgilerimi, yedeklemeyi ve tekrak geri yüklemeyi bilmiyorum yalnız elimde server bilgisi mevcut yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
var/etc içine atacaksın.selamlar.