CW konusuna ek yapmak istedim...
merhaba CW konusuna ek yapmak istedim. burada bence asıl problem su noktada ortaya çıkıyor: son kullanıcılar (bilinçli olarak bir markayı tercih edip alanlar) o markanın neler yaptığını bilerek alıyorlar. kimse simdi piyasadaki uydu alıcıları arasında (aynı düzeyde olanlar için söylüyorum) çok farklı olduğunu söyleyemez. bu nedenle bilinçli kullanıcı artık uydu alıcıları için bir nevi satış sonrası hizmete giren bu yasa dışı olaya bakarak uydularını alıyorlar. bu özelliklerin bu firmalar tarafından sağlanıp sağlanmaması bu anlamda çok önemli. simdi vahim olan konu su: burada ilgili firmayı herkes biliyor, bu yukarıda belirttiğim özellilere sahip ve gelecekte de bunların olacağına dair bir cihazı olduğunu söylüyordu veya ima ediliyordu. insanların isyanı asıl bu nokta. düşününsen bir bir yetkili satıcı sizin arkadaşınız hangi markayı önerirsin diyorsunuz, adam sundan dolayı su iyi diyor bunu al diyor, fakat 2 gün sonra marka o özelliklere sahip olmadığı anlaşılıyor, satıcı bayi arkadaşın düştüğü duruma bak.bir nevi adam yakınına karşı rezil oluyor.
ayrıca bu hizmetlerin aynı firmanın yeni kasalarına verilmesi ve eski kasalarına verilmemesi insandaki en önemli hislerden biri olan "adalet duygusuna" zarar veriyor.
özellikle sunu da belirtmeliyim, yanlışım varsa beni düzeltin, bu firmanın çıkarmış olduğu A'lı serilerle C'li seriler arasında hiçbir fark yok, sadece daha fazla satmak amacıyla can canlanmış kasaya sahipler. demek istiyorum ki teknoloji farkı da yok. simdi ben eleştiriyorum, arkadaşlarım eleştiriyor, mod arkadaşlar kızıyor veya bir kısmı bize katılıyorlar. ben ve diğerleri buraya fikir beyan etmek üzere birşeyleri paylaşmak üzere kullanıyoruz. sizde bilirsiniz Anayasaya göre herkes açıkça kanunlara aykırı olmadıkça fikirlerini beyan edebilir. yani bu bir suç da değilken bu firmayı kolladığınız hissini veren tavırlarınız NİYE? :angry8: kollamayın arkadaşım bizim yanımızda olduğunuzu söyleyin bize destek verin.sonuçta bu forumda bu sektöre para sağlayan satın alıcılar sayesinde işliyor. ben en derinden saygılarımı sunuyorum. bu arada sizden cevap vermeinizi de beklemiyorum.:smiles10 :smiles10 :smiles10