geçmiş olsun:(
Printable View
geçmiş olsun:(
İyi başladık , kötü bitirdik ...
Darısı bir sonraki Dünya kupası elemesine ...
biz bu defansla her maç gol yersek tabi eleniriz şu defansta adam gibi futbolcular varken neden bu defanstan vazgeçilmiyor anlamiyorum..meseka ts da oynayan egemen bir numara defans ama adamı gören yok ki siz gormemezlikten gelin bakalim daha ne kadar böyle devam edeceksiniz....
arda bu gece çok kötüydü yoksa kesin maçı alırdık.çok üzücü ama dünyanın sonu değil.
artık başka baharlara nasıpte afrika yokmuş demek umarım boşnaklar eğer biz küçük bir şans var gidemesek dilerim bosna baraj maçlarını geçer ama çok zor...
böyle şey olmaz yaaa.hem 5. dakikada öne geçeceksin. adamları şok edeceksin avantaj sana geçecek. sonra bu hallere düşeceksin vallahi yazık. şimdi yorumcuları dinliyorum yok önder 1 senedir top oynamıyormuş. yok fatih hoca klübede kalsaymış maçı alırmışız. bunlar bahanemi. ülke olarak bol bol bahane üretiyoruz zaten. bunlar bilinmiyormuydu. fatih terim ısrarla gökhan gönül dedi durdu. gökhan beğenmediğimiz sabriyi çok arattı maalesef. fatih terim ne bu sinir anlamıyorum ki.
milli takımın ilk 11 ini sayalım desek kimse ideal kadrı çıkaramaz. takım olamadık maalesef. çok yazık.
bizimkiler malesef avrupalı futbolcular gibi teknik ve paslaşarak oynamıyorlar. aldıkları parayı haketmiyorlar. biz bu kafayla daha çok gol yeriz. her yerde şahsi oynuyorlar. futbol takım oyunu topu ver arkadaşın atsın ne olur sanki inşallah başka şampiyonaya katılırız.
golü attığımızda çok sevindim ama fazla dayanamayıp gol yiyeceğimizide tahmin ediyordum artık normal hale geldi bizim için gol atınca hemen gol yemek
Bahaneye gerek yok bence maçı izleyen bir çocuk bile 1 poanı aldığımıza sevinir