Goldmaster 62000-66000-72000 SAT modellerini alınız.Hem ucuz uydudan güncellemesi mevcut.
Ama şu an kendim kullandığım 9400 CI modeli ve süper.
Printable View
Goldmaster 62000-66000-72000 SAT modellerini alınız.Hem ucuz uydudan güncellemesi mevcut.
Ama şu an kendim kullandığım 9400 CI modeli ve süper.
arkadaşlar benim Q plus tivin bozuldu servise götürdüm yumatuya parçası yok dediler ne zaman gelir belli olmaz dediler şimdi ocihazı degiştirmeyi düşünüyorum yumatunun serverli cihazlarını tavsiye edermisiniz
Next 2000 CX Super Plus şu an astra,hotbırt,türksat,sirius,thor,eutelsat w9, hepsini bu cihazla kullanıyorum ve şu ana kadar bi sorunla karşılaşmadım kanal geçişleri hızlı en önemlisi yazılım desteği var ve fiyatı sizin istediğiniz gibi tavsiyedir...
bilgi için teşekürler evimde internet var yumatunun cihazı 500 lr Q plusu 150 lr alıyorlor 350 hd cihazı veriyorlar ve sörvuru içerisinde tivın cihazı elimden çıkarmak maksadım sizce yumatu iyi deyilmi:49:
evet arkadaşlar dün cihazımı aldım drembox 500syarın kısmetse ayarlıcam modemi degiştircem modemim tek girişliymiş kötü oldu şimdi:tongue:
arkadaşlar foruma baktım aklıma takılan tecrube isteyen kafamda sorular oluştu.
1-bi twin cihaz varmış su uydudan guncelleyen diye anladım bide net bağlantılı serverli cihazlar.
2-bu iki cihazların ceşitlileri veya hangisini önerirsiniz. artıları eksileri fiyatı az olan geleceğe dönuk fiyat teknik servis garanti hangi kanalları cözer serverlide bi kullanım ücreti varmış galiba diğerinde bu varmı..yani sunu alsan iyidir işini görür diyebileceğiniz cihazı soruyorum.
malum emulu cihazla digitvyi sirusu falan izleyebiliyom.ha bide su uydudan guncellemedide hangi kanllar acılıyo ki bunuda bulamadım
yardımcı olanlara şimdiden teşşekurler..
net bağlantılı dreambox500s al
eğer internetin varsa linux tabanlı (dreamboz 500 s vb) cihaz al. hemen hemen ücretli serverla tüm paketleri izleyebilirsiniz.
şayet internetin yoksa ben 3 yıldır baff (yumatu twin) twin kullanıyorum onunlada hotbırd ve nilesat uydusunda bulunan art - showtıme - jsc -yetişkin -belgesel vb kanalları izleyebilirsiniz.