İşte Ajansspor.com yapmış olduğu Anket.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Bende evet diyorum 2873 oldu
Geç kalmış bir istifa.Olaylı İçviçre maçının baş mimarı olarak suçlu benim diyerek istifa etmiş olsaydı daha saygın olacaktı ve suçsuzlar zarar görmeyecekti.
ydı
İstifa etmeli etsin ne olacak?daha iyisini bilen vardır bizi alıp daha iyi yerlere taşıyacak türk futbolunu kalkındıracak!kalkındırma derken bir dünya kupasına yada avrupa kupasına gitmek kalkındırmadan sayanlar için söylüyorum!!!doğrudur çakılmış en dibe inmiş asfalt olmuş durumdayız terim gitti getirin kim gelecek?türk futbolunu önemseyen altyapıya önem veren günlük,geçici başarılar için değil kalıcı uzun vaadeli başarılar için çalışıp didinen,kendi görevden ayrıldığı zaman sistemin işleyeceği çökmeyeceği sil baştan yapmayacağımız yerine gelen teknik kadroya işleyen bir sistem bırakan kimdir sorunun cevabını biliyormusunuz??? Bende o zaman ismini değil ama gelecek olanın fiyatını söyleyeyim yeni gelecek teknik kadro=fatih terimx5 en azından!!!!içinizden bu saydıklarını başarıyla yapsında helel olsun diyen olacaktır;başarıyıda yüzde yüz diye almadık başarısızda olsa bu parayı alırmı alır!!!o zaman çıkıp kendi evladınıza yaptığınızı ona yapacakmısınız?yaparız dersiniz belki ama gelenin çokmu umurunda olur!Türk futboluna yıllarca hizmet edip bence çook faydaları dokunan adam gibi adamdır tüm yanlışlarına rağmen Fatih Terim.Ona yapılanlar çoook ayıp ve haksızdır.Yazacak cümlelere dökecek çok şey var zaman herşeyin ilacı arkadaşlar bekleyelim görelim saygılar...