Cıkacagı belliydi önce cihaları sattılar sattılar insanları kazıklayıp tabiki daha neler cıkar
Printable View
Cıkacagı belliydi önce cihaları sattılar sattılar insanları kazıklayıp tabiki daha neler cıkar
Benim amca oğlu italyada yaşıyor d-smart kartını aldı gitti burdan oraya taktı çalıştı
Platformuysa sky yanlız sky modlülle karıştırmayın sky italianın verdiği modulle gayet güzel çalıştını söyledi :)
hiç sanmam dtnin 9,90lık kutularının irdeto kartlarının güvenliğni nasıl sağladığını unutma o kutuların okuduğu kartları milyarlık dreambox kutularında okunmuyor vatabii paylaşım olmuyor... bu modullerdede vardır önlemler...
sen benım mesajımı okudunmu arkadaşım. ben orda ne dıyorum CAS 2 ile okutur. Cas 2 modul yazan okuyan programlıyan bir cihaz RS232 portu üzerinden okuma özelliğide var ayrıca ırdeto kartı 6 mhz kart okuyucu ile Dreamboxun rs232 girişinden babalar gibide okutursun.
6mhz okuyup okumaması mesele değil irdeto modullerde bie okunmaz sadece aktive edildiği kutuda çalışıyor, nds moduller uygulama programı olmadan okunmaz yazılmaz,arkadaşım sen platformları korkulu rüyasısın....:puah:
sen volkan ustadan dahamı iyi bilecen birde utanmadan gülüyon
yıllardır bu işlerin içinde biraz saygılı olsan derim
hele birde karşındaki admin varken başka forumlarda olsan sana çoktan kırmızı kart verirlerdi
başlarım module makineyi yere at şifreler kırılsın :D