Sunny 9030 ların softcami farklidır.Alıntı:
recombol Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Sunny 9030 ların softcami farklidır.Alıntı:
recombol Nickli Üyeden Alıntı
Güncel keylerin ve softcam dosyan için teşekkür ediyorum,eline ve emeğine sağlık.sağlıcakla kal.
No D+, black on 7/5/2006 HELP PLEASE!
selam sayın usta lar bu keyler le cabolar açılıyormu şu an cabo ve tr.disco lazım Saygılarımla...
malesef
Alıntı:
BABA_YUKSEL Nickli Üyeden Alıntı
tv cabo ve disco eski *** olduğu için açmaz...yukarıdaki softcamın içeriğini göstermemin sebebi budur...eski ve yeni keyleri görün diye.....
Sayın srknbs,
Cihazım Sunny 7010 DCİ 10.41.65 1mb'dır. Yukarıda verdiğiniz Soft Cam benim cihazıma da yüklenir mi? Çünkü bu küne kadar pek çok farklı forumdan indirdiğim 8-10 çeşit soft camı denedim, hiç birisi yüklenmedi. Başka arkadaşlar da denediler olmadı. Yukarıdaki de olmazsa,1mb sunny için soft camı nereden bulabilirim. Selamlar...
Alıntı:
srknbs Nickli Üyeden Alıntı
Sayın srknbs,
Bir de şu '' CW SİSTEMİNİ DESTEKLEME '' konusunu ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Benim gibi bir çok arkadaş mutlaka bilmiyordur,hepimiz öğrenelim...Sizi biraz yoracağız ama,lütfen ayrıntılı olsun...Şimdiden teşekkürler...
cryptoworks şifreleme sistemi oluyor kısaca hotbird uydusundaki jetiks kanalı var 10722 H 29900 frekansındaki dahada bilemedin kanal değiştirirken şifreli kanalın üstündeyken info tuşuna bastığında karşına cıkar hangi kanal şifreleme sistemi kullanıyorsa okanalın şifreleme tütünü görürsün bende kaon var onda görebiliyorum yardımcı olduysam veya anlata bildiysem ne mutlu bana saygılar dragon
sagol babaa..