başımdan geçen bir olayı anlatim, ben bu olaydan sonra kesinlikle hiç bir partiye oy kulanmıyorum, bir işimden dolayı meclise gittim,sayın vekille goruşmak için ama genel kurulda olduğu için biraz bekledim, sayın vekil genel kuruldaymış danışmanı olacak hanımefendi beni aldı vede yer altından uzun bir koridordan geçerek genel kurul salonuna hani şu meclis görüşmelerinde bir birlerine sataştıkları kocaman salon var ya oraya gittim ,danışman 10 daka sonra vekil çıkacak dedi siz şöyle birz bekleyin çıkınca goruşturecem sizi dedi, bende milletimin oylarını alıp gelen miletimi iradesinin hakim olduğu Türkiye Büyük Millet meclisinin olduğu binada yorgunluktan dolayı şöyle bir oturayım dedim bir köşeye , tam oturacaktımki dalamanın biri belli yeni adam olmuş gran tuvelet giymiş yakadada bir papyon adam oolmuş ya , beyefendi oraya oturamasınız , diyerek sanki ben bişe yapıyormuşum gibi koşarak yanımaa geldi, tabi ben afalladım, ne oluyor ulen diyom kendi kendime , salakmıdır nedir bu herif demeye kalmadan orası millet vekillerimize tahsis edilmiş koltuklar ,siz oraya oturamasınız ,ancak su arkadaki dipdeki sandalyelere otura bilirsiniz dedi , şole bir baktım dürzüye ( Ağzımı bozdum Kusura bakmayın)içimden H.... Lan...zibidi o vekilse ben miletim dedim asıl benim oturmam gerek diyerek elemana içimden ne geçtiyse saydım, inanınki kuytu koşe olsa yermisin yemezmisin misali dalacaktim zibidiye ..ama meclis hertaraf kamera şafşata cafcata o günden sonra her seçimde oy kulanmam , onlar vekilse ben miletim vede mecliste oturamazmışım o koltuklara sayın vekil olmadan!!!
İşte böyle çelişkilerle dolu bir ülkede yaşıyoruz bu anlattıklarım kesinlikle doğrudur ve tarafımdan yaşanmıştır ...