Ne 40 bin tl'si arkadaşım ben 30 senedir çalışıyorum şu anda emekli olsam alacağım parayı hesaplattım 30 bin tl emekli maaşı ise 980 tl tutuyor.Gelde emekli olduktan sonra çalışma.
Printable View
Ne 40 bin tl'si arkadaşım ben 30 senedir çalışıyorum şu anda emekli olsam alacağım parayı hesaplattım 30 bin tl emekli maaşı ise 980 tl tutuyor.Gelde emekli olduktan sonra çalışma.
salı günkü gurup ryting yapacak.
arkadaşlar şartlar belli. Hukumete ister daha fazla maaslara zam yapmayı. herhalde ikdidar siz kadar anlıyodur ekonomiden. o eskidendi hesapsız zam yapmak başka yerlerden acık vermek battıkca batmak.Bu memlekette Kocaeli depremzedelerine gelen yardımlar memur maası diye dağıtıldığı günleri gördük.Belli bi maas zammı yapılır ama günlük 1000lira verseler ertesi gun neden 2000lira vermiyolar diye muhalefet yapcak şartlı insanımız memleketimizde ve burda çok.
bide 5ocak gelmeden şöyle olur yok zam 20 liraymış yok %2 imiş diye yazanlar var bakanlar kuruluna girmiş gibi konuşanlar. o gun gelince lafınızın altından kalkamaya bilirsiniz gelip burdan hata yaptık özür dileriz diye bilecekmisinz cok merak ediyorum.
buyuk gun geld i sayılır. görücez hukumetin saçmalamasını :)
basri hocam bu kadarda karamsar ve taraftar olunmazki at gözlüğü takmışsınız hiç bişey görmüyosunuz bu gidişlede görmeyeceksiniz ülkenin nerden nereye geldiğini sağır sultan duydu ama veysel karani duydu siz nezaman görüp duyacak ve kabulleneceksiniz emekleriniz için teşekkürlerimle beraber
Herşey ortada hocam. görünenler yaşananlardır zaten. Sen hayatından memnunsan zaten sana bişey demem. :)Alıntı:
Hem benim taraflı olduğumu nereden biliyorsunki? Sen beni tanıyormusun sayın tamer41. Beni tanımıyorsan eğer yorumların anca kendine olur. Tanısan, zaten bu yorumu benim adımı ekleyerek yapmazsın...
Ayın 5ine girdik. Bugun karnımızı doyuracak kadar güzel haber alırsak ne mutlu bizede, Hükümetede.
:nono:: dostum senin kendi söylediğini kulakların duyuyormu o senin 70-80 bin tl kıdem tazminatı alanlar TUZU KURU diye tabir ettiğimiz bir avuç devlet işcisi onlar devlet dairesinde müdür olarak emekli olan bir memurdan daha fazla emekli maaşı alıyorlar.öbür tarafta emekli olurken bir kuruş ikramiye alamamış 600 tl emekli maaşıyla EV KİRASI-ELEKTİRİK-SU-YAKACAK-GİYECEK-YİYECEK VS.bir sürü ihtiyacını karşılayan milyonlarca emekli var bizim bahsettiğimiz bu kesim. keserin sapını bırakda 600 tl maaşla şehirde nasıl yaşanır onu düşün ondan sonra keser sapından bahset.SELAMLAR:nono::
Sevgili dostum kimsenin kara gözlük kullandığı yok bizde ülkemizi seviyoruz bizde kendimiz çalıştik ödediğimiz pirimlerle emekli olduk devlete yük olmuyoruz ödediğimiz pirimlerin karşılığını emekli olduğumuz için şimdi istiyoruz 600 tl emekli maaşı alıyoruz bu maaşın 350 tl sini ev kirası veriyoruz kalan 250 tl ile şehirde geçiniyoruz ikinci bir iş yapalım desek devletimiz tarafından uygun görülmüyor maaştan kalan 250 tl ile nasıl ev geçindirilecekse var sen düşün.selamlar
ya 7 senedir başkaları hükümet sanki elektrik ödemeyenler yeşil kartta rekor kıran beyaz eşya alanlar hele hele iş kendi maaşlarına harcamalarına gelince zam yapmaktan geri kalmayanlar iş bize gelince yok şöyle yok böyle adam cumhurbaşkanlığı sarayına harcanan parayı söyleyin ya avrupanın en görkemli ucağını bizim başbakan sahip desenizya yokburada durmak yok yola devam ama bize gelince 100tl zam 1tl artış sonra yine devletin ve bizim burnumuz boktan kurtulmaz ama milletvekiline gelince en yüksek maaş onlarda ama 7 senedir hep yapıyorlar neyi neyse