Yazdıklarınıza aynen katılıyorum...
Printable View
evet değerli dostlar kullanmıyorum ve kısa sürede bırakmanızı dilerim nasıl bişey olduğunuda merak bile etmiyorum herkese saygılar sunarım.
Hiç kullanmadım.Umarım tüm sigara içen arkadaşlar bu yıl sigarayı bırakırlar.
evetin neresi doğru anlayamadım doğrusu:smiles22:
Kullanmıyorum seçeneğinin en yüksek seçenek olması, toplumumuzun bu konuda ne kadar bilinçlendiğini görmek açısından çok sevindirici.
ben küçükken bir heves kullanırdım ama şimdi ALLAH'a şükür daha kullanmıyorum
sigara kullanmıyorum ama zamma karşıyım nedeni çok sigara bu ülkenin bir acı gerçegi olan esnafa olacak yakında sigara çalma olayları artar iyi para zam çözüm degil sigarayı bırakmak için
15-16 yaşlarında ufacık kız çocuklarının elinde görüyorum bazen.
bi bok sanıp içiyorlar afedersiniz..
Sevgili dostlar ben 40 yıl içtiğim sigarayı 6 ay önce bıraktım.dünde hanımla gittim harcamadığım sigara paralarına kendime ve hanıma giyecek ayakkbı vs. aldım.Şunu itiraf etmek istiyorum Ben sigarayı bırakıncaya kadar,sigara içenlerin bu kadar iğrenç koktuklarını bilmiyordum.paramı hep sigara için harcadığımın farkında değildim.bunuda samimi olarak söylüyorum sizde bırakın aynı duyguları sizde yaşayacaksınız.sonuç olarak diyorum ki sigarayı bırakın, sigara içmek için harcadığınız zamanı kendiniz için kullanın,hayata birde bu pencereden bakın.Sigaranın içilmediği bir hayatı hep beraber yaşamak dileğimle, sevgilerimle.
Zamladı diye içmicem diyen adam içer kötü bir alışkanlıktır ben ikisefer bıraktı yine içiyorum belki birgün bırakırız