Geçmiş olsun dileklerimi sunarım malesef turkiye de bu tür şeyler su an veya geçmişte degil hergun oluyor malesef bunun önlemini devletin sıkı bir sekilde alması lazım
Printable View
Geçmiş olsun dileklerimi sunarım malesef turkiye de bu tür şeyler su an veya geçmişte degil hergun oluyor malesef bunun önlemini devletin sıkı bir sekilde alması lazım
daha önce aynı sorunu bende yaşadım antakya honda bayii si ile yine senin aracın parçalarını değiştirmişler benim aracın parçalarını değişmek istemediler birkac dedefa tüketici haklarına baş vurdum öyle değişti
Kardesim bu tür isler olmamasilazim.
Seni destekliyorum.
Bir Servis veya fabrika buna care bulamazsa, bence yeni vermeleri lazim.
Türkiye de özel bir müsteri koruma sistemi olmasi lazim (ben avrupa da kaliyorum, ve Türkiye de var mi yok mu, haberim yok).
Bence en az araba problemleri Japon markalarda dir.
Fransiz marka kulandim (citroen, peugeot, renault) hiç birinden de memnun kalmadim. Harcamadigim para kalmadi, parçalar için, tamirci parasi vs.
Tavsiye etmem
Alman mali VW, Audi, Opel güzel ama zamanla onlarinda kendilerine göre hep bir arzalari var. iyi ama her zaman bir yerden problem cikiyor ve baya masrafli oluyor.
Italyan arabalari, yeni modelleri bilmem (fiat ,alfa romeo ) allah korsunun tövbe bir daha alirsam. (iyi barim 4 tekeri var ve araba diyebiliriz).
Japon arabalari. Honda Integra LPG li kullandim.
Cok memnun kaldim ondan sonra mazda 323 aldim sonra 626 aldim.
Abi bu arabalar vallahi SÜPER. Hellal olsun Japon abilere.
MOTOR sorunu hiç olmadi.
Sadece normal bakimini yapiyordum kendim (suyu, yagi, vs) hiç bir zaman kafam agrimadi.
Su an opel Corsa kullaniyorum. MOTORUNU yaktim! vites kutusu ses yapiyor ve pek zevki kalmadi.
Bir tane de VW transporter kamyonetim var biraz bakim ister.
JAPON arabalari en iyisi dir.
Benim düsüncem tabi.
Selamlar.:sunglasses2:
Evet arkadaşım sana katılıyorum en az sorun çıkartan araçlar japon'larınki
saygılar.
doblo varken doblo alınır.doblodan şaşmam.
Arkadaşlar benım elım dekı araba ford transit 125 T300 2005 mod. (önden çekişli olan mod. ) bu aracımın sorunu yoldan gıderken ıstop etmesi 1 2 servıse gorudum hepsı ayrı bırsey soyluyor ne yapacagımı sasırdım suana kadar 1000 2000 lıraya yakın masraf yaptım 80 le 100 le gıdrken ıstop edıor veya sıkıstıgı zaman ıstop edıor bırde de ıstop ederken kızdırma bujısının lambası yanıor bazen fazla gaza basınca avansa kalkıor araba bana bu konuda yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tsk ederım bu mod. ve bu kasa aracı olan arkadaslardan da boyle bır sorun yasayıp yasamadıklarını ogrene bılırsem ıyı olacak yksa bır kırbıt yakacam bu arabaya :((((
insan parası ile ancak bu kadar rezalet yaşayabilir...yuh yaniii...zaten servis ler normal sanayi tamircilerine göre kat kat fazla para alıyorlar. birde ilgilenmemeleri yada arızayı bulamamaları çok can sıkıcı... allah kolaylık versin arkadaşımıza...
Not: Bende polo var... bir parçası için servisi ( motor kelebeği isimli parça) 877 tl + işçilik istemişti... 1000-1100 tl ye mal olacaktı...
aksaraydan parçanın orjinalini 360 tl ye aldım 60 tl işçilikle taktırdım...süper oldu... Duyrulur...
selametle...
ya bunu türkiyede hatırı sayılır bi firma yapıyosa kime güveneceğiz hayret edilecek bi olay ama amcamda connect var yeni aldık 3000km de bende kullanıyorum tık yok arabada arkadaşta yeni fiesta var oda aynı bende fiesta almayı düşünüyodum kurt düştü şimdi içime valla