umut55 arakadaşım ben özel mesaj gönderemiyorum burdan yardım edermisin?
Printable View
umut55 arakadaşım ben özel mesaj gönderemiyorum burdan yardım edermisin?
benim nickin ustune sol tıklat acılan pncereden özel mesaj yaz var orayı tıkla cıkan sayfaya mesajını yaz ve gönder bu kadar
SupersatForumdan Ozel Mesaj Gonderebilmeniz İçin Mesaj Sayınız Minimum 25 Mesajınız Olmalı, Ve En Az 15 Gunluk Uyeliginizin Olması Gerekmektedir.. kardeşim bu çıkıyor
SUNNY AT-14020 FTA H PVR
ANİMASYONLU MENU
MP3 MÜZİK ÇALMA & FOTO JPEG RESİM DOSYALARI İÇİN SLİDE GÖSTERİSİ,MPEG VİDEO DOSYASI OYNATMA
USB ve HDD' ye KAYIT EDEBİLME ÖZELLİĞİ (TS FORMATI)
HDMI KONNEKTÖR(720 X 576I & 720 X 480I)
OTA (OVER THE AIR)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ
HDMI - VAR
2D GRAFİK HIZLANDIRICI -VAR
DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR - MP3, JPEG, MPEG-2 & DVB-S,MPEG DOSYASI OYNATIR
SES ÖZELLİKLERİ
DOLBY DİJİTAL DECODERYOKS-PDF DİJİTAL SES DESTEĞİ - YOK
GENEL ÖZELLİKLER
MODÜL GİRİŞİ - FTA
HAFIZA 6000 KANAL
STB GÜVENLİK DESTEĞİ - YOK
MODEM - YOK
YAZILIM GÜNCELLEME - PC, USB
GİRİŞ - ÇIKIŞ ÜNİTELERİ - HDMI KONNEKTÖR(720 X 576I & 720 X 480I), USB ÇOKLU DİL DESTEĞİ - VAR
EKRAN4:3 16:9
EBEVEYN KONTROLÜ - YOK
AÇIKLAMAUSB 2.0 GİRİŞİ USB HAFIZA DESTEKLER
bende bu cihazı kullanıyorum cok iyi yeni *** desteği en kısa zamanda auto verilen cihaz
bence yumatu al
dostum bu soruyu 100 kişiye sorsan %50 si next 2000 süperplus diyecektir diğer kalan %50 de diğer uydu alıcılarını söyleyecektir. he internet server gibi düşüncelerin varsa dreambox derim ama sen next 2000 süper plustan şaşma aradığından fazlası bu cihazda var bu cihazdan internet aracılığıyla newcam,cccam gibi serverleride kullanabilirsin.
starcom sr 1000 hd de super bir cihaz ayrıca newcam g-share serverde var ayrrıca aparatlarla kullanabilmek için twin protokol micro protokol d var
yumatumu kardeş ciddimisin
internetin varsa dreambox500s kaçırma derbi keyfini tv keyfini evinden yaşa
neta HD 6000 cı diyorum. usb tak kaydet sonra izle . 8000 kanal hafıza uydudan otomatik yazılım güncelleme. otomatik kanal bulma frekansı değişen kanalları kendi bulma özelliği uyduyla devamlı haberleşme devamlı yazılım desteği. türksatta ntv, tv 8, tv 24
,ntv spor, çözme bis ***leri girince bence süper kolay beri bozamazsın. Ben aldım kullanıyorum. SÜPER