ordunun neyine eşinin başının açık olması kapalı olması Atatürkün annesi zübeyde hanımın hiç açık saçlı resmini gördünüzmü hep kapalıdır ordunun en tepesindeki adamın anası bu yapmayın arkadaşalr şu başörtüsünün malzeme yapılmasına müsaade etmeyin
Printable View
ordunun neyine eşinin başının açık olması kapalı olması Atatürkün annesi zübeyde hanımın hiç açık saçlı resmini gördünüzmü hep kapalıdır ordunun en tepesindeki adamın anası bu yapmayın arkadaşalr şu başörtüsünün malzeme yapılmasına müsaade etmeyin
Tesbitlerin her biri bir yana (doğrudur).sadece muz cumhuriyeti olmayan bu ülkede yargilanmadan ilişik kesmeyi biri izah etse.
Alıntı:teşekkürler arkadaşlar bu kadar güzel anlatılabilirdi diyecek fazla birşey yok ne desen de anlamak istemesse insan anlamazAlıntı:
madem tehlike arz ediyor başörtülü kadınların çocuklarınıda askere almasınlar.oh ne güzel türkiye açılıp saçılmak içki içmek bara gitmek modernlik çağdaşlık başörtüsü takmak camiye gitmek gericilik
çok normal bize daha beteri yapıldı eşimin başı kapalı diye oğlumun yemin törenine girmesine ne yaptıysak izin verilmedi yer manisa batıkışla...
aynı şey benim başımada geldi sayın genel kurmay başkanımızda çıkıp diyorki ALLAH ALLAH DEDİRTEN BİR ASKERİYE CAMİ BOMMALARMI cami bombalarmı bombalamazmı bilmem ama inancı yüzünden başını örten bir hanım efendiyi askeriyeden içeri almıyorlar kendi fikirlerini ATATÜRKe yama ediyorlar ATATÜRK SAĞ OLSAYDI ATATÜRKCÜ GEÇİNENLERİN HEPSİNİ ENSESİNDEN KESERDİ oysa ATATÜRKÜN BİR SÖZÜNÜ UNUTUYORLAR.Alıntı:
(DİNİ OLMAYAN MİLLETLER YOK OLMAYA MAHKUMDUR)
Sen bu yazıyı buraya aktarıyorsun ama iş ATATÜRKÜN bu sözlerini icraata dökmeye gelince kaçacak delik arıyorsunuz o başı örtülü ANA kuzuları ÖLÜRSEM ŞEHİT KALIRSAM GAZİ DEYİP ALLAK ALLAH NİDALARIYLA ÖN SAFA GEÇİYORLAR.lafla peynir gemisi yürümüyor kurtuluş savaşını çanakkale savaşını bir araştır kimler savaşmış ben köylü çocuğuyum benim sülalemde çanakkale ve kurtuluş savaşında toplam 7 tane şehit var bunu övünmek için söylemiyorum.
Çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti ancak Atatürkün İlke ve İnklablarıyla ayakta kalır.Kimse kusura bakmasın, Laik Türkiye Cumhuriyeti.