Yazıklar olsun bu ülkeyeki azınlıklar çoğunluğu idare eder oldu.Kanı bozuk şerefsizler kendilerinin pisliklerini başkalarına atmaya çalışır oldular.
Printable View
Yazıklar olsun bu ülkeyeki azınlıklar çoğunluğu idare eder oldu.Kanı bozuk şerefsizler kendilerinin pisliklerini başkalarına atmaya çalışır oldular.
bende bir emekli olarak gercekten bu yazılanlardan utanc duyuyorum yazılanlar doğru gecen ay bendende 21tl para kesilmiş nereye kesildiği beli değil bir emekli olarak hakkımızı nasıl arayacağımızı bilmiyoruz malesef bizleri temsil eden dernekler var ama herkes kendi cebini doldurmaya devam ediyor ben 1997 yılında emekli oldum ayını şartlarla bu gün emekli olan bir arkadaşımız benden 600tl fazla alıyor bende devlete 25yıl bir fiil tavandan piri ödedim benim sucum erken yani 1997 de emekli olmak mı son verilen zamlara bakın arkadaşlar aradaki uçurum açılıyor bir yılık zam 90tl ile 174 tl 90 tl yi kim aldı en düşük maş alan 174 tl yi kim aldı en yüksek maş alan böyle adalet mi olur hani aradaki fark kısmede olsa kapanacaktı kapatmazlar arkadaşlar bizi temsil eden emekli cemiyetinin başkanı ne yapıyor allah aşkına bu verilen zamlardan dolayı başbakana utanmadan bir de çiçek veriyor ben emekliye bu kadar zam aldım diye bu emekli topluma bir lider lazım başkan gelin ankaraya toplanalım yürüyüş yapalım bize emekli olarak gücümüzü gösterelim tedi de emekliler toplanmadı mı ben şahsen iki dönemdir akp ye oy veriyorum ama dur demenin zamanı geldi ve geciyor biz 8 milyon emekliyiz toplam ailelerimizle beraber 25 milyon emekli oluruz biz istediğimizi iktidar yapar istediğimizi secim sandığına gömeriz biz bende dahil ne zaman uyanacağız burdan bütün emeklilere sesleniyorum artık bir araya gelme zamanı bütün emeklilere saygı ve sevgilerimle