Niye zorunamı gitti nasıl önemli değil.Bence çok önemli.Madem Türkiye düşmanı diyorsun o zaman seceresini soyunu sopunu bileceksin.Türk kızının tırnağına kurban olsun.
Printable View
doğduğu toprağı inkar edenden ne beklenirdiki bunlar ancak kendilerini kandırırlar
Bu vatana ihanet eden benden değildir ayırırım arkadaş.Asıl sen entel dantel düşünmeye devam et.Sen hala düşmanını tanımamışsan sen devam et.
kardeş sende kürtle vatan hainlerini ayırmasını bil.
ve en önemlisi bu oyunlarla Türk-kürt kavgasını başlatmak isteyenlere uyma.
ve en önemlisi entel dantel ne oluyo onu açıklada öğrenelim.herkez senin gibi böyle şeyler bilmez dantel İŞLERİNİ...
kardeş ben TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. beni fazla yazdırma.
Bana bak kardeşim sende beni fazla yazdırma asıl sen vatan hainlerini tanı ülkeyi bölmek isteyenler Türkler değil herhalde aynı zamanda konuları kişselleştirme sadece konuya yorum yap fikrini söyle bence dantel işlerini çok iyi biliyorsun.
Değerli Arkadaşlar konuyu fazla uzatmaya gerek yok. malum olay belli. ne aslımızı inkar edeceğiz nede bunların oyununa geleceğiz. Gerekli açıklamalar yapıldı. saygılar herkese.
dedesi sağ olsaydı bu kızın yüzüne tükürürdü herhalde kendi vatanına ihanet böyle olsa gerek
şaşıralacak bi durum yok.. Gayet normal bir haber.
Herkes kendinden bekleneni sergiler bu tür olaylarda.
Bide bence gayet sek.sy bi bayan... :tongue:
ülkede düne kadar türk-kürt ayrımı yoktu.kanı bozuk olanların dışında hiç bir vatandaş ben şu kökenliyim bu etnik kökene aitim demiyordu.
ama şu anda neredeyse askere silah sıkan
,ülkeyi bölmek isteyen vatansever ilan edilecek.bu ülkede dtp ve sempatizanları neredeyse imralıdaki sürüngeni bizim atatürkümüz diyecek af edin m.vekili belkide daha da ileri noktaya taşıyacaklar bunuda adı açılım olacak değilmi?
başlıkta ki şahsiyete bakın ne demek istediğimi anlarsınız zaten