dizi seyretmem cunku devamını beklemek zaman alıyor
Printable View
dizi seyretmem cunku devamını beklemek zaman alıyor
arkadaşlar artık herkesin tv sinde uzaktan kumanda denen bir alet var hadi eskiden yoktu ama eskidende yanlızca trt vardı rtük ü beklemeye gerek yok baktınız ve beğenmediniz ki inanıyor ve bende size belli konularda katılıyorum bu dizilerde bir çok konu türk aile yapısına aykırı ve ve çok yanlış mesajlar vermekte hop kumandadan kapatın yada değiştirin bu kadar basit tv larımızda çok güzel aile dizilerimiz ve gerçekten ders mahiyetinde dizilerimizde var onları izlemek bana çok keyif veriyor
reyting almak için iyice saçmalamaya başladılar
reytingi veren bizleriz arkadaşlarında dediği gibi seyredilmezse reyting alamazlar bu dizilerin bir çok izleyicisi var mesela ben ezel dizisini izliyorum kurtlar vadisini izliyorum yalan söyleyecek değilim ama dediğm gibi beydemir abinin konu başlığınada yerden göğe kadar katılıyorum diziyi izlerim ayrı bir olaydır ama özeleştirisinide yaparım bahsedilen dizilerde benimde hiç tasvip etmediğim toplum ahlaki yapısına aykırı konular ve sapmalar var o yüzden evimde misafir olduğu zaman dizi açmam ekseriyetle tv açmam zira benim için sohbet ve hal hatır sorup dertleşmek tv den çok ama çok daha önemli
bu saydığınız dizileri izleyenlere ALLAH akıl fikir versin. Kesinlikle iğrenç diziler.
iyide veysel kardeş herkes senin kadar duyarlu değilki duyarsız olupta malum dizileri kapatmayan insanlarda bizim toplumumuzun fertleri. ben konuya kişisel olarak değil toplumsal olarak bakıyorum.SELAMLAR