S.A.Bürokratların değil halkın demokrasisi için Anayasa refarandumuna EVET-EVET-EVET AEO.
Printable View
S.A.Bürokratların değil halkın demokrasisi için Anayasa refarandumuna EVET-EVET-EVET AEO.
Hayır Hayır Hayır....
otuz seneden beri ne değişti evren anayasısıylaki bundan sonra ne faydası olur...sonuçta haydut anayasasının bu ülkenin laçkalaşmasında büyük etken olduğu görüldü..bu bakımdan bugün yapılacak en berbat anayasa bile eskisinden daha iyi olacaktır diyorum ve yeni anayasayı onaylıyorum...
ya hakikaten merak ediyorum bizim forumdan ne çıkar evetmi daha çok hayırmı yönetici arkadaşlar bi anket yapsalarda öğrensek
yine evet...gunaydın digitalci abim:)))
hocam bizde 3defa hayır diyeceğiz birde durmak yok yola devam diyeceğiz bakın adamın dertineymiş neden dokunulmazlığı kaldıramıyormuş neden başkanlık sistemi refarandum yapaçakmış laik görülürse başkan olaçakmıi pislik çok demek ki durmak yok yola devam padişahım sen çok yaşa padişahım sen çok yaşa
arkadaslar bayo cok güzel gidiyor konu durmak yok yola devam gelecek nesil için
anayasa değişikliğinde...tuttuğumuz partiyi baz alıyoruz...
oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....:)
yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....:)