helal olsun sana kardeş yazdıklarının her kelimesine katılıyorum
Printable View
helal olsun sana kardeş yazdıklarının her kelimesine katılıyorum
lehte de alehte de düşünenden allah razı olsun dedimiz paylaşmak ben sizden çokşey öğreniyorum öğrenmeye de devam edeceğim ben taraf değilim olmadım kimseyide olmakla suclamamaya çalıştım dünkü yazımda tam teröristte erdal haklı olabilir ama birde fetullah hocanın niye adaletten kaçtığını yada hükümetin millete söz verdiği halde neden dokunulmazlıkları kaldırmadığı konusunda suskun kaldığını anlamakta zorluk çekiyorum asker yargı sürecinde hoca ve iktidar yargılanmış ve suçlu bulunmuş biri kaçıyor diğeri dokunulmazlık zırhıyla kendini koruyor bence bu büyük bir çelişki hepnize saygılar ama TÜRKİyem kuşatma altında diyorum başka TÜRKiye yok
erdal o5 elimdeki yetki ile güçle tehditlerde bulunmadım 1Alıntı:
bakış açımın darlığını söylemen senin kapasitenıi zaten gösteriyor2
ben yokken formdaydında ne olduda ara verdin3
ben kimseyi bu forma küstürmek için değil bu forma arkadaşları kazandırmak için bu görevi üstlendim4
ucuz edebiyat ve demogoji yapma
he bu tavırlarına bu anlamsız ve seviyesiz usluplarına bu şekilde devam edersen bu sefer gerekli yetkilerimi ve senin tabirinle güçlerimi kullanacağıma emin olabilirsin
senin görüşlerin beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama senin sivri dilin ve anlamsız sataşmalarınla çok yakından ilgileniyorum
bundan emin olabilirsin mademki
bu forma bu kadar değer veriyorsun ve benden eskisin o zaman bu forma yakışanı yap gereksiz sataşmaları lütfen bırak ve paylaşımlarınla takdir kazan
sataşmalarınla değil!
beydemir abi bu formda birlikteyiz ama seni sadece bu formdan takip etmiyorum değerli bilgilerineAlıntı:
bu zamana kadar sen dahil bir kişi çıksın ve beni bu forma küstürdün desin şerefim üzerine yemin ediyorum hemen bu görevi ve formu bırakacağım sizden ricam yukarıda allah var insanların üzerine oynamadan yorumlarınızı yapmanız
konu kapatıyor demişsiniz o yazılara bakınız lütfen ben size kısaca hatırlatayım kapattığım konuları: paşacıkların; tayyipçiler; yalakalar:akpcikler:
bu formda bu yazılara müsamaha varsa kapatmayayım görevim neyse onu yerine getirdim şahsi egolarımla hareket etmedim erdal 05 arkadaş hükümete yazıklar olsun demedim ya beni banlarsın demiş bu nasıl bir usluptur benim hükümetle ne sorunum olabilir
zaten erdalcım bir bakıver kapattığım konulardan biride hükümet ve onun başındakine kullanılan ağır eleştiri ve akp yalakaları kelimeleri kulllanıldığı için kapandı sen beni nasıl yanlılıkla suçluyorsun neyse siz ne derseniz deyin bu
formdaki kurallar çerçevesinde görevimi devam ettireceğim o yüzden
sağlıcakla kalın!
Forum içersindeki mesajlarda özellikle hiç sevmedigim olaylardan biride sataşmaktır.Bu siteye birilerinin yüzünden küsüp gidenleri gördükçe inanın cok üzülüyorum eskiler bilir supermod emmi diye bir arkadaşımız vardı aramızda sorun olmamasına ragmen forumdaki kişilerle düşündügü mevzular ters düşünce en sonunda buradan ayrıldı ve ben buna gercekten cok üzüldüm.
Arkadaşlar türk kardeştir türk misafirperverdir diyoruz ama bakıyoruz ki herkes birbirine laf sokma yarısına girmiş sizden tek istedigim huzur içinde şu siteyi el birligince ileriye getirmektir.Herkesin düşünceleri vardır herkesle bir olmak zorunda degildir ama nasıl biryere kurallar var ise sizde bu kurallara uyun ben dahi olmak üzere
Saygılar