akpli bazı vekillerde anladılar tayip beyin ne yapmak istediğini dilerim diğer akp vekillede vicdanın sesini diner ve doğru karar verirler
Printable View
akpli bazı vekillerde anladılar tayip beyin ne yapmak istediğini dilerim diğer akp vekillede vicdanın sesini diner ve doğru karar verirler
tebrik edecek bi durum yok. ağızlarıyla kuş tutsalar bana yaranamazlar..
demokrasi bazen çokta iyi bişey değildir.
birinin mutluluğu için diğerinin acı çekmesine sebep olabilir demokrasi.
Hak yerini buldukça demokrasi olmalı, Hak yerini bulmadıkça yerim demokrasiyi...
desene meclisin yarısından çoğu vicdansız kişilerden oluşuyo mantığınızı anlamak mana vermek çok saçma bence bu bir oyundu özellikle bdp liler tuzağa düştüler halk herşeyi açık ve net görüyo kim hangi safta herşey belli oldu zaten belliydi de deliller arasına bir yenisi daha eklendi
yakup kardeşim benim kuyruk acım fazla tabi....Alıntı:
çünkü benim kuyruk acım...ülkemin kuyruk acısıdır....
senin için doğal olan parti kapatmaları...ülkemin milli servetini götürüyo...
bir partinin kağatılması...20 yıllık milli eğitimin bütçesini karşılıyo...
sen boşver darbelere cici de...partileri kapa....o yasak...bu yasak....ülkemi açık hapishaneye döndür...
allahtan ülkemde idare ...emin ellerde de....özgürlüklerin ve demokrasinini önü açılıyo...
bu arada...o sekiz milletvekilini öven arkadaşlarımdan şunu da beklerdim..bakın herkez farklı da olsa özgür iradelerini kullanıyolar...
dolayısı ile ak partinin bakış açısına teşekkür etmek lazım....milletvekillerini her şeye rağmen özgür bırakıyo...grup kararı felan almıyo...
siz kızacaksanız beyinlerini ipoteğe vermiş diğer partilere ( bdp...mhp...chp) ve hele hele korkularından oylamaya hiç girmeyen chp'ye kızın....:)
refarandum olacakmı sence ,sonra hayalkırıklığına uğramayasaın bence biraz araştır, olmasa ben 2 sat sonra olacakları sana anlatırım , ,sonunda akp nin kapanması olmasın buolayın sen daha referandumdamıısn :d:sunglasses2:
bazılarımız hala...."bi postal olsa da... yalasak"....ruh halindeler......:8[1]::8[1]:
dövüşürseniz ayırmam demedi demeyin
gerçekten bazen hayretlere düşüyorum aktif siyaset hayatında bulunanlar bile sizin gibi koro kor gitmiyor
bu madde parti kapatmalı zorlaştıran bir madde idi eger durum vicdan ise halk mazlum durumda olanlara hep destek vermiştir bir partiyı begenmiye bilirsin ama partiyi halk kapatır sandıga gömer aslında bu akp nin işnine yaramiştir bu madde geçseydi chp bunu anayasa mahkemesine göturecek ve orada çıkacak sonuç belli idi bunu anlamak için münencim olmaya gerek yok bu gün siyasete baktıgımız zaman genelde grup kararı alınır bunada herkez uyar acaba neden akp içinden 7 fire çıktı bu madde oylamasından