d smart tan çok memnunum.....
Printable View
d smart tan çok memnunum.....
kampanya hakkında bilgisi olan var mı?
Bugün bir siteden öğrendim.2008-2009 ve daha önce üyelere biliyorsunuz smart paket ömür boyu bedava.Sd cihazını verip ömür boyu izlediğin kanallları hd cihaza aktarıyorlarmış.Sana istersen aile paket+hd cihaz+hd kanaları 24 ay boyunca 20 Tl ödüyerek hd cihaza sahip oluyorsun.Maxi paket+hd cihaz için ayda 30 TL yine 24 ay boyunca ödeyip hd cihaza sahip oluyormuşsun.Daha ayrıntılı için
ek link Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
edit:
Üyelik gerektiren forum linkleri kurallar gereği yasaktır. yalcinticaret
Yoğun reklam iletişimiyle desteklediğimiz “D-Smart HD’ye Değiştirin” kampanyamıza 17 Mayıs 2010 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktayız.
Kampanya kapsamında;
1. Mevcut SD veya SD+ D-Smart kutusu sahibi üyelerimiz mevcut kutularını HD kutu ile değiştirebilecekler.
2. Yeni üyeler ve mevcut kutusunu değiştirmek istemeyen D-Smart üyeleri ise yine avantajlı fiyatlarla D-Smart HD ayrıcalığından yararlanabileceklerdir.
KAMPANYA İŞ AKIŞI:
1. SD veya SD+ kutusunu iade eden D-Smart uydu alıcısı sahipleri için;
PAKET AYLIK MEVCUT FİYAT * 24 AY AYLIK KAMPANYALI FİYAT * 24 AY 24 AYLIK PEŞİN FİYAT (KREDİ KARTI İLE)
AİLE PAKET + HD PAKET + HD KUTU 43,99 TL 19,99 TL 480 TL
MAXİ PAKET + HD PAKET + HD KUTU 53,99 TL 29,99 TL 720 TL
• Uydu alıcısını iade ederek kampanyadan faydalanan D-Smart uydu alıcısı sahipleri, mevcut uydu alıcıları ile izledikleri hakları (ömür boyu) kaybetmezler, 24 ay sonunda aboneliklerini devam ettirmezlerse de bu kanalları izlemeye devam ederler.
• 24 ay sonunda HD kutu mülkiyeti müşterinin olacaktır.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN D SMART BAYİLERİNE DANIŞINIZ
Sayın yalçın ticaret arkadaşım verdiğim link üyelik gerektiren bir link değil.D-smart başvuru linkidir.Lütfen linkleri editlemeden önce linki inceleyiniz.Anlayınışınız için şimdiden teşekkürler.
çılgınizmirli toprağım arkadaşım ben forum kuralları çerçevesinde linki yasakladım üyelik gerektiren bir link ve ayrıca linki inceledim incelemeden editlemedim sen kendin bir bak istersen o adrese sağ üstte kayıt ol falan göreceksin ve kurallar gereği olduğu için bunuda belirtmiştim zaten supersatforum yöneticileri olarak kafamıza göre edit yapmıyoruz anlayacağın saygılarımla