çaylar beşiktaştan buyrun
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
o sahayı yakan canilere Allah akıl fikir versin fenere geçmiş olsun tarih tekerrür etmiş demekki bi iş var bu işte erkek kurt 1 kere ... bunlar 2 kere...
güya tamamen anons yapan kişinin dalgınlığıymış...sözüm ona bir kaç tane taraftar bjk 2. golü attı dedi diye bilginin doğruluğunu teyit etmeden bu anonsu yapmış...doğrudur yanlıştır bilmem günahı onun boynuna ama bu anons feneri hücum etmekten alıkoydu...olan olmuş bişey denilmez gerçi ama güya bu anonsa sebep olan anonsçuya yanlış bilgi verilmesini sağlayan taraftarlar ÇARŞI grubunun adamlarıymış ta maçtan önce organize olmuş bu işi planlamışlar vs.. ayıptır ayıp... o zaman bu iddiada bulunan zatlar maçların skorlarının önceden böyle olacağını biliyorlardı..nasıl oluyor bu iş?? bu iddiada bulunan zatlar bu maçları manipülemi ettiler yoksa??.... bu soruları uzatabilirim...bu iddiaları ortaya atan zatlar ÇARŞI grubu vb. kendi dışındaki kişi ve kurumları suçlarken iddialarını ispatla yükümlüdür..aksi taktirde müfteridirler..maçın sonucuna etki edebilen ve kendi takımını hücum etmekten alıkoyan bir anons skandalı için başkalarını suçlamak tabii ki FENERBAHÇE gibi dev bir kulübün işi değildir,olsa olsa bu kulübün adını kullanarak ve onun imkanlarını kullanarak sağa sola fiyaka yapanların işidir...ancak FENERBAHÇE gibi dev bir kulüpte bu tip zatları kendi içinden ayıklayamadığı sürece üzülerek söylüyorumki bu tip suçlamaların hep ortasında kalacaktır...saygılar..
Koskoca Fenerbahçe, herhangi bir sonuç için neden günah keçisi arar ki. Sanki anons yapılmasa futbolcular gol atacaktı. Sanki seyirci adam gibi duracak, sağa sola saldırmayacaktı.
Olanlardan şunu görüyorum: Türkiye siyasetindeki ÖTEKİLEŞTİRME tutumunu uygulayan yönetimler asıl suçludur. Aziz Yıldırım bey spora yakışmayan birisi. Tıpkı diğerleri gibi.
Ancak unutmayalım, nihayetinde yapılan iş ticari bir faaliyet.
:mad2:beşiktaşıma laf atmasınlar göya çarşı gurubu şöylemiş anoscuya ha ha ha
adam adliyede ifadesinde arkamda oturan fenerli taraftarlar sevinmeye başladı bende döndum dedim mac kaç kaç adamlarda dedi 2..2.. sonra anons yaptım diyor adamıda serbes bıraktılar