yorumlara bakarsak ne kadar humanist insanımız varmış...tamam yorum kendisini baglar ben şahsen düşündüklerine katılmıyorum ama bu kadar da asagılanmaz...
yorumlara bakarsak ne kadar humanist insanımız varmış...tamam yorum kendisini baglar ben şahsen düşündüklerine katılmıyorum ama bu kadar da asagılanmaz...
Alıntı:
KIRKLARELİ'nde, Ulusal Parti'nin İl başkanlığı binasının açılışına katılan ünlü sanatçı İlyas Salman, ‘siyaseti düşünüyor musunuz?’ sorusuna “Ben Ahır dediğim yere girmem. Yani hayvanlaşmak istemem.
oradaki insanları sen ben oylarımızla devlete vatandaşa hizmet etsin diye seçerek gönderiyoruz genciyle yaşlısı ile seçimlerde oy sandıklarına gidiliyor iktidar yada muhalefet beni alakadar etmez lakin sen vatandaşın emekleri ile siyasete giren ve siyasetçi olan insanlara hayvan dersen ve siyasetin yapıldığı yer bu da neresidir herkes biliyor konuyu polemik konusu yapmak istemiyorum orayada ahır dersen bende ona yazık sana cahil öküz derim bu olay bu kadar basit bu yorumda yanlızca beni bağlar katılan katılır katılmayan katılmaz önce kendisinin emeğe saygısı olacak ondan sonra insanlardan saygı bekleyecek!
şimdiki siyasete ahır kelimesini yakıştırdım:)
Soytarı...Yoruma bile değmez.
soytarı dediğiniz adama bir zamanlar guluyordunuz
soytarı olduğundan gülüyoruz olabilir mi?
o zaman sorun yok yani, soytarıya gülünür, bu da soytarılık yapmış, gülüyoruz!
Ama bu kişinin bu yukardaki konuşmasına acı acı gülüyoruz, ***iften değil. Çünkü çok çirkinleşmiş, ayıp etmiş.
Bu ülkenin meclisine ahır derseniz, hayvan gibi şeylerden bahsederseniz bu kişiye ancak gülünür, acınır!