-
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve şu sonuca ulaştım msn ile outlook express uyum sağlayamıyorlarmış msn ile ( live mail ) uyum sağlayıp daha kolay kullanımlı imiş bende indirip kurdum yine sorun var bana verdiyi hata.
İleti gönderilmedi.
Bir veya daha fazla alıcının e-posta adresi yok. lütfen kişilerinizi denetleyin ve tüm alıcıların geçerli bir e-posta adresine olduğundan emin olun.
Acaba diyorumki şimdide bu adresmi mail@ abovetheline.de (Live Mail) ile uyum sağlayamıyor? ne yapsam ya bilmiyorum fikri olan arkadaş yokmu acaba ya?
-
Arkadaşlar bu outlook expres ve live mail'den hiç anlayan arkadaş yokmu acaba ya henüz özel mail'i yollayamadım ya ne yapsak arkadaşlar?
-
arkadaşlar yollamak istediğim mail'i bir msn adresine yolladım ve mail postasını kontrol ettim gitmiş demekki yollamak istediyim mailin adresinde ve live mail. yine uyuşmazlık söz konusu var normal msn adresine yolladım gitti yalnız mail'i yollamak istediyim bu adrese mail@ abovetheline.de malesef mail gitmiyor eee şimdi ne yapacaz ? valla kafayı yememek elde değil.
-
Arkadaşlar live mail ile işi hele şükür halledebildim mail başarıyla gönderildi yazdı bana umarım gitmiştir ve sorun çıkmamıştır zira hata vermediyine göre muhakkak gitmiş olması gerek ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım saygılarımla aliharbiye