Bendede bir problem yok(tu) anlatabildimmi :D
Printable View
niemi yasaklanıyor. Artık her yasağa neden yasaklanıyor.
Ya bir bakın etrafınıza artık en ufak yasağa baş kaldırır ama sömurulmeye göz yumar olduk. Bizi bölmek isteyenler ilk önce yasaklara baş kaldırmayı öğretıolar benımsetıolar. Kim nie haksız yere bir yere kapattsın demekki var bır nedenı.
Kitlesel olarak bir sürü yaygara kopar turkiyede google you tube kapandı dıe ama Ask-ı memnu yaprak dökumu gibi türk örf adetlerını aile yapısını bozan dizileri seyretmeye gelince yayından kaldırılsa kaldıran yobaz olur.
aynen katlıyorum ve ekliyorum bizi topla tüfekle yıkamayan zamanın bizansı şimdiki avrupa ve yahudi kitleleri ancak bu yöntemlerle insanların ahlak yapılarınıAlıntı:
ve ( olursa olsun ne olacak,görürse görsün ne olacak )gibi zihniyetleri içimize iyice yerleştirerek içten yıkmaya çalışıyolar ve bu yolda da emin adımlarla hızla ilerliyorlar.etkisiini de baya gösteriyor bence şu anki yaşları 13 ve 25 yaş arası gençliğe bakın % 90 ı daha tarihini ve tarihinin ne kadar önemli olduğunu bu günlere nasıl gelindiğini bilmiyor daha da kötüsü merak bile etmiyor.Geçmişini unutan toplumlar yok olmaya mahkumdur sözünü unutmamak ve unutturmamak gerekiyor.
şimdi konu nerden nereye geldi demeyin konu konuyu açar. Bunlarda sırası gelmişken değinilmesi gereken bir konu benim için.
bu ülkede herşey olabilir..
tamamen siyasi bir olay kendi toplumumuzu desteklememiz lazım arkadaşlar ama google bunu istedi arkada işleyen başka konular var türkiyenin hayır oyundan sonra bütün bunlar meydana geliyor