:present::present::present::present::present::present::45:
Printable View
konu öyle bir verilmişki sanki anlaşma tek taraflı gibi anlatılmış adı üzerinde mübadele,
arkadaşım senin bütün yazıların hep akp-tayyip yandaşlığı.böyle ikili anlaşmalarl amerikaya-israile -almanyaya giden türk subay ve astsubayları da o ülkelerce misafir edilip masrafları karşılanır.şu akp ve tayyip yağdanlığını bırakın.işi iyice siyasete döküyorsunuz.geçen hafta 53 adet hidroelektrik santralları çoğu siyonist sermayeye 487 milyondolara peşkeş çekilirken(50 milyar dolarlık tesisler) hiç sesin çıkmadı.bir devlet soyuluyor bir vatan satılıyor hala akp nin yağdanlığını yapıyorsun.akıllı olun. şair eşreften bir şiir: bir soğan soyuluyor-yaşarıyor gözler-bir devlet soyuluyor-anlamıyor öküzler.
türk silahlı kuvvetlerine saldıran demokrasi havarisi geçinen aydın geçinen abd-ingiliz işbirlikçileri bu devletin ve milletin en büyük düşmanlarıdır.hukuk-demokrasi havarisi geçinip emperyalist abd-ingiliz lere hizmet ederler ve sömürüyee karşı çıkmazlar.vatanın satılması ve devletin soyulması için herşeyi yapan işbirlikçi iktidarlara karşı çıkmazlar.tıpkı abd deki muhterem hocaları gibi devlete-atatürke-tsk ya saldırırlar.Allahtan korkun.adil olun.
sakin daha sakin lütfen!
S.A.Her fikre düşünceye saygı duymak insanlık adabındandır,ben sana saygı duyuyorsam sende herkese saygı duyman gerekir.Ben sana son cümleye adını yaz falan demedim,sen kendiliğinden adını yazmışsın.AEO.:nono::
Hoooop beyler sakin olun lütfen...!!!
birazcık araştırsaydın şair eşrefin şiirini adını yzmışsın diye hakaret etmezdin.uydu forumunu akp nin ve tayyibin propogandasını yapmak için kullanıyorsunuz.parti liderlerini peygamber gibi görüyorsunuz.birazcık ulusal kanal-meltem tv-kanal b -avrasya tv izleyinde aydınlanın.
S.A.Ben kendi adıma büyüğüm olduğun için özür dilerim ama şiirle hakaret eden sizsiniz,biz bu ayakları biliriz evelallah.Şunuda bilinki saydığınız kanallar ulusalcı,statikocu fikir sunan kanallar ben bunlara karşı olduğum için karşı tarafdayım ve fikir ve düşüncelerimide sizin yönlendireceğiniz yönde değil kendi bildiğim doğrularla savunmaya devam edeceğim ve ben sizin fikirlerinize saygım sonsuzdur,millet ne derse o olur bu millet akıllı vede ilericidir.Selam ve saygılarımla.AEO.