erdal kardeşim doğrularıda bir kere kabul et kardeşim bu kadar yanlı olma demeki bir şey var ve vatandaş onu ıspatlamış , sen yinede ihtimal vermiyorum diyorsun ama daha daha neler var bir bilsen :D
Printable View
erdal kardeşim doğrularıda bir kere kabul et kardeşim bu kadar yanlı olma demeki bir şey var ve vatandaş onu ıspatlamış , sen yinede ihtimal vermiyorum diyorsun ama daha daha neler var bir bilsen :D
sözle ispat mı olur dostum....Alıntı:
yazmış bi senarya al sana ispat haa....sen inanabilirsin ben inanmam...
artı böyle bir şey olsa muhalefetin amiral gemisi hürriyet bunu sekiz sutuna manşet yapardı....
az akıllı olsak....sırf muhalefet için komik durumlara düşmezdik....
yok ben ibrahim şahini aradım söle dedim...sölemem dedi...öğrenirim dedim...gelmiim oraya dedim...vs.vs....:8[1]:
kardeş sen kafayı muhalefetle bozmusun , biri bir afedersin itlik yapmışsa biride ona peşkeş çekmişse senin benim , vergimden yedirmişse ben lanetlerim sen aksıne yok böyle birşey diyorsun az fazla aşartır forumları olayın doğruluğunu kavrayacan, adam zaten bilinen biri neden boş yazı yazsınki,
sana göre normalse böyle şeyler atrık bir şey demiyorum.. velakin burdaki mevzu bahilerden de bir yalanlama gelmedi ,çıkıp yalan deesinler öyle birşey yoksa??
sen iktidarınla yaşa kardeş. bırak kişiler savunsun kendilerini sen savunma :D
Vay bee...
bu ülkede özelleştirilecek ilk kurum trt neden özelleştirilemiyor. ye kürküm ye. milletin vergileri ile ayakta duram bir kurumun tüm işlerinin açık olması gerekir ama adamın aldığı ücreti dahi açıklayamıyorlar.
şu erdal05 kardeşin İKTİDARDAKİ PARTİYİ ,iktidar olmanın kaymağını yiyenler bu kadar savunabilseler,bu parti hayatta muhalefet olmaz....arkadaşa göre doğru tek doğru...seçenek yok......aziz nesin haklıymış ,zamanında adama kızmıştık,oranı biraz abartmıştı.......
Bu memlekette insanlar bilinçli olmadıgı sürece bu tür bal kaymak yemek her dönemde olacak ve olmayada devam edecek.Bal tutan parmagını yalar mantıgı siyasette çok belirgin o yüzden fazla söze gerek yok.Çünkü bu memlekette vekillere dokunamazsın kanun karşısında onlar kurtarılmış insanlar gerçekten meclis komisyonunda vekiller hakkında yolsuzluktan açılmış 600 adet dosya var fakat dokunulmazlık varya istersen milyonlarca yolsuzluk dosyası hazırla ne anlamı var götüren götürüyor vekiller kıyak bir yaşam sürüyorlar.Asagari ücret için başbakan insanlık için utanç tablosu demişti seçim meydanlarında yıllardır bu ül***i yönetiyor bunca yıldır asgari ücrete yapılan zam ne kadar bunu bilmek çok önemli, ben çalışan birisi olarak(bodro mahkumu)şimdi akp yi savunanlar bu gerçegi bir araştırsın ondan sonra buraya yorum yazsın öyle bol kepçeden atmayla bu işler olmaz: One munite.................
Devlet deniz, başbakanın oglunun gemisi yüzer bu denizde
Allah ıslah etsin ne diyelim
eğer bu doğruysa trt nin hemen özelleştirilmesi gerekir
yazılanlar gerçekse eğer haram zehir zıkkım yesinler.haram olsun.