:45::45::45:
Printable View
işte bunun gibiler için referandumda evet kullanacağım
ne olursa olsun halkın iradesine saygı göstermek lazım bir askere yakısmayacak bir söz
paşaya bu hiç yakışmamış çünkü bu milletin iradesi saygı duymak lazım.
yorumsuz
işte sorun bunun gibi....aslında luzumsuz paşalarda....yoksa kimsenin tsk'nın bütünüyle ilgili bir sorunu yok....
ama kabul edelim ki...bu luzumsuz saldıray berk gibi tsk da ...daha bi sürü lüzümsuz paşa var.....
adamın türk mahkemelerine bile saygısı yok....
ve ne yaman çelişkidir ki...türk savcılarının bu adamı mahkemeye çıkarmaya gücü de yetmiyo.....
ergenekon terör örgütünün....bir numaralı sanığı.....
sahi tsk niçin hakkında böyle yüz kızartıcı ithamlar olan bir adamı bünyesinde barındırır....ben asker olsam bu tip adamlara karşı gelsem....
benim derdim askerlikten kaçmak...korkmak mı...yoksa bu tip alçak adamların bana emir vermesi mi....
senın bu dediklerinden sonra biz dağa cıkalım daha iyi bumu senın anlayışın.Alıntı:
Askeriyeye savcı yada mahkeme dokunamaz ve dokunmamalıdır. TSK kendi bünyesinde her birimi barıdıran bir güçtür. Tabiki bu gücü kötüye kullanan var olabilirde ama bunun kontrolu nu TSK yı eleştirmekle onu bunu hapse atmakla çözülmez sen ergenokoncuları at hapse ne oldu kim korktu zannedıon içinde olan yapacak olan yine yapacağını yapar sen ergenekona kafayı takmışken diğer taraftan da heryerekon örgütü devreye giriyor.
Halen cahil kafa ile yazıp duruyorsunuz dış güçler tarafından bu ül***e şu anda bir şeyler benimsetilmek isteniyor.
1. Kürtler bu vatanın sahibi (Kusura bakmasınlar ama kürtlerin hiç bir şekilde samimiyetlerine inanmıyorum zaten ıraktan sürülmeler bu ülkenın insanları değiller)
2. Alevi sunı çatışması çıkarmak
3. TSK yıpratıp TSK ya ait silah dökümanların sızdırılması. Biliyorlarki bu ülkenın cephanesi ve bilgileri istediği zaman istediği ül***i yok edebilecek güçte.
4. Türk örf ve adetlerini yok etmek.
5. Siyaset adı altında ülkede kaos çıkarmak.
6. PKK nın yaptığı eylemler sadece ve sadece yıllardır türkiyede süren siyaset istikrarını devirmek yıne eskısı gibi 2 yılda bir koalisyonlu hükümetler kurudulup Türkiyeye istenılen antlamalar ve istekleri rahat ca yaptırmaktır. Tabiki seçim maliyetleri ilede türkiyenın ekonomısını düşürüp enflasyonu yıne zirveye taşımak.
Birde bu ülkenın işyerleri satılıyor die yaygara yapılıyor ama özelleştirme kapsamında şu an yapılan en iyi yatırım da türktelekomun verilen süre içerisinde kiralanmasıdır hisse senetleri belli süre ile stılmıştır ve halen yuzde 35 devlete aittir.
Türk telekom özelleştikten sonra yapılan işlemleri içinde olup bir görebilsenız devletın bu kurumu ne kadar yozlaştırdığını ne kadar eski bir sistemde götürdğünü ve bizim vatandaşın cebine ne kadar çok yükün olduğunu ve şu an yapılmak yenı sistemle sahalarda daki enerji sarfiyalarının maliyetlerini özelleştirilmeden sonra ne kadar düştüğünü bilsenız bişileri anlarsınız ama bunları görmek lazım bilmek lazım.