seremir arkadaşım özelden mesaj atamıyorum.uydu bulucu için bir kaç sorum olacaktı.
Printable View
seremir arkadaşım özelden mesaj atamıyorum.uydu bulucu için bir kaç sorum olacaktı.
Valla arkadaşlar hangi cihazı alırsanız alın mutlaka karşınızda ciddi ve sağlam bir muhattabınız olsun. Satıcı yemin billah edip abi garantisi var birşey olmaz desede, garantinin işleyeceği veya yedek parça gerektiğinde firma yada servisi bulmak büyük mesele...Ortada kalıp işinizden veya ***finizden olmayın.
ben bunu cok beyendim arkadaslar busiteyi cok sevdim herkesin bir anonce uye olmasını ısterim saygılar
katılmanızı beklerim
Var mı yeni resimler arkadaşlar. Her menüden net bir resim koyma ihtimaliniz var mı acaba?
iyi forumlar...
yeni resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim arkadaşlar
bu akşam yine cihazın kalitesini gördüm diseq motor kurdum vede mükemmel kalite resim çekemedim arkadaşlar ama en kısa zamanda resimleri göreceksiniz
kac paraymış bu cihaz
Alıntı Seremir'den:Sağol gungör abi cihazın kendi özelliklerini hemen yazmadım test edip kendim özelliklerini birebir gördükten sonra herkesle paylaşacağım ayrıca cihazı umarım reklam yapmış macıyla değil formumuzunda sponsorlarından olan ÖZEN UYDU UYDU STOREDEN 320 TLYE ALDIM