-
hani bu ülkede açlıktan ölen yoktu bu sizce açlıktan ölme değil de nedir?bir baba için bir aile reisi için en acı şey evine ekmek çocuğuna da harçlık verememektir maalesef bunları yukarıdaki Ankaradaki insanlar bilmezler yada umurlarında değildir çünkü tuzları kurudur da ondan.garibanlar zor zar üç kuruşa bir iş bulur ya sigortası yoktur yada ayda 5-10 gün sigorta yaparlar bunu da bildikleri halde bu nedir diye işverene soran bile çıkmaz benim gariban emekli olacağım diye 65-70 yaşına kadar eğer bulursa hamallık yapar,bulamazsa oda yok,hamallık yaparakta ölür gider sonrasımı ölene rahmet kalanlara selamet.Merak ediyorum acaba bu ülkede nedir bu milletin hali diyen bir delikanlı adam bir delikanlı siyasetçi çıkacak mı? ALLAH Milletin hepimizin yardımcısı olsun
-
allah rahmet etsin... kolay bişey değil... merhum gururlu adammış... belliki yardım için el açmamış... geride kalanlara umarım belediye, devlet el açar... işin içine intihar girince ahiret sakata geliyor...bişey diyemem,doğrusunu allah bilir... keşke intihar etmeseydi...
Bu tip durumda olan insanlar dan varsa çevremizde bunu kendimiz bildirmeliyiz muhtara belediyeye vs.... her insan aynı karakterde değil...kimine el açmak ölümden beter gelir...
selametle...
-
tek kelimeyle insanlık ayıbı olmuş.kendini herşeyin üstünde görenler sorumlu hissediyorlar mı acaba???
-
Bu olaylara benzeyen binlercesi var malesef ,millet yokluk içinde yaşıyor milleti bu duruma düşürenler rahat uyuyabiliyorlarmı? sonumuzu iyi göremiyorum Allah yardımcımız olsun
-
arkadaslar bu olayın sorumlusu devlet degıldir bizzat millettir suçlu turk halkıdır eger zalim biri varsa oda millettir her seyi devlete atmakla kurtulamazsınız ... adam işşiz degil seyyar satıcılık yapıyor ama malını satamıyor niye çünkü millet alıs verişini büyük marketlerden yapıyor sonra boyle durumlar ortaya cıkıyor eger sen onlara gitmiyip küçük ensafa gidersen bu iş cozulur o adamın katili 70 milyondur
-
Peygamber efendimiz komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir buyurmuşlardır.
-
bismil diyarbakırın ilçesidir yani diyarbakırdır bdp nin kalemiz dediği yerdir mevzu o değil burası türkiyedir ve türkiyeyi bdp değil bu toprakların her karışını hükümet ve iktidar yönetir oruçlu bir insanın yemek yok sözüne kendini asması kadar acı verici ve üzücü bir olay olamaz allah rahmet eylesin bu bir insanlık suçu ve devletin ayıbıdır allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin gerçekten çok ama çok üzüldüm :( bu arada volkana katılarak şunu söylemek isterim bu belediye ve bu devlet ne iş yapar bu ül***i bölmekten ve iktidar kavgası yapmaktan başka muhalefet ve iktidarın yapması gereken tek kavga vatandaşını ve memleketini rahata nasıl erdirip muassır medeniyetler seviyesine çıkarmanın kavgası olmalıdır koltuk ve ceplerine nasıl para doldururum kavgası değil!!!!!!!!