Fatih TERİM Türkeyenin yetişdirgi en Futbol adamlarından biridir.Haksızlık etmeyelim.
Printable View
Fatih TERİM Türkeyenin yetişdirgi en Futbol adamlarından biridir.Haksızlık etmeyelim.
arkadaşlar terim türkiye ye mal olmuş biri dozu artırmayın lütfen
Bu mesajı okurken ekrana kusmak istedim nerdeyse
Dünya kupasına gitmemizi engelleyen adam birde FB ye gelemez
onuda hiçbir fenerli istemez
Arkadaşlar yorumlarımızı lütfen saygı çerçevesinde yaparsak daha iyi olur, biraz daha dikkat..
yeni uyesiniz ama size hiç yakışmıyor bu taazr hareketler ayıp lütfen saygılı olalım..Alıntı:
BeyaZ Nickli Üyeden Alıntı
selametle..
Müthiş bir Avrupa tecrübesi olan Fatih Terim, 100. yılda Fenerbahçe'yi Avrupa'da zirveye çıkarır. Türkiye dün Fotomaç'ın "İki İmparator Fener'e Doğru" manşetini konuştu. Haberimiz büyük ses getirdi. Fatih Terim-Oğuz Çetin ikilisi, 25 milyon Fenerli'yi heyecanlandırdı.
Sarı-lacivertlilerin yüzde 70'e yakın bir kısmı Fatih Terim-Oğuz Çetin ikilisinin başarılı olacağına ve 100. yılda takımın başında bulunması gerektiğine inanıyor.
Fenerbahçe taraftarlarını Fatih Terim-Oğuz Çetin heyecanı sardı. Dünkü "İki İmparator" haberimiz ses getirirken sarı- lacivertlilerin büyük bir çoğunluğu Terim ismine şimdiden sıcak bakmaya başladı. Taraftarlar, 100. yılda oyuncuları tanımayan yabancı bir teknik direktör yerine oyuncuları ve Türkiye'yi çok iyi bilen 'İmparator' Fatih Terim'in takımın
başına geçmesi fikrini savunuyor.
Sakınca Bulunmuyor
Avrupa'da başarı isteyen Fenerbahçe'nin, daha önce Avrupa'da büyük işlere imza atmış Fatih Terim ile istediği hedefe ulaşacağı belirtiliyor. Tümer- Nobre transferlerinden sonra artık büyük kulüplerin birbirinden oyuncu almasının hiçbir sorun teşkil etmediğini vurgulayan taraftarlar, sonuçta Terim'in Milli Takım Teknik Direktörü olduğunü ve gelmesinde sakınca olmadığı görüşünde birleşiyor.
2003 yılında GS ayrılınca Türkiyede bir kulüp takımı çalıştırmayacağını söylemişti......
terim gelecegini sanmıyorum gelirsede hayatının en büyük hatasını yapar bana göre galatasaraylılardan da büyük tepki alır
avrupanın gündemine oturmuş bir teknik adamın para için fenere gelipte kndini harcatacagını hiç sanmıyorum..Alıntı:
kriptex Nickli Üyeden Alıntı
selametle..
Gitmezse daha iyi olacak gibi dururyor. daha şimdiden ortalık kızışmış.