her halukarda alacaklar ha sabit tlf ha sabit adsl
Printable View
her halukarda alacaklar ha sabit tlf ha sabit adsl
telekom yolmayacagı kazı yemlemez yolmak telekomun ruhunda var yolmassa hiç rahat etmez
Türk Telekom, bir kamu şirketi değil.Yabancı şirketler ise "Tekeden bile süt sağarlar!" Çok fazla iyimser olmayın!..
Alıntı:
allah allah nerden biliyorsun. Daha bu konunun telekomla uzaktan yakından alakası olmadığını bile anlayamıyorsun. Telekoma kalsa en ucuz ınterneti ne ucus telefon görüşmesini sağlayacak ama BTK buna izin vermiyor. Türktelekom şu anda sadece alt yapı ve PST abone işlemleri ile data işlemleri yapıyor. TTNET şirketi adsl SATIŞI YAPAR ve TTNET de şuan bir SMILE bır superonlıne gibi telekomdan bağımsız çalışmaktadır. Tabiki diğer şirketler gibi Telekomun alt yapsını kullanır.
AMA SİZ bu fiyat politikalarını ve ücretleri TELEKOMUN belirlediğini sanıyorsunuz ve öyle sanmak işinize geliyor araştırmasını bile yapmıyorsunuz.BTK yı bir araştırın.
Yabancı şirketmi sen yat kalk şu an bu şirketi alanlara dua et. Karabükte KARDEMİR 3 tane Türk ailenın elinde geçtiğimiz 1 ay içersinde 150 ye yakın işçinin hesabı sendika seçimi yani her işçinin hür hakkı nedeni ile yönetimin isteiği senkayı seçemdiği için bu 3 türk aile hiç acımadan bukkarda kışta eften püften sebeplerle işten cıkardı daha dun 29 kişinin hesabı kesıldı. Koskoca fabrikanın her işini çin yapıyor ihaleler çine veriliyor yada gelişmeye acık olmuyor siz daha burda Türk muş arapmış bunların derdin desiniz .Alıntı:
Mademki telekom araplarda şu an araplardan önce ne vardı bir internet sayfası acmak için 10 dk bekliyordunuz ayrıca bu şirket satılmadı kıralandı mademki bu kadar değerliydi sizin iş adamı diye saydığını kişiler neden talip olmadı neden değerini vermediler nedeni beleşe versinler ben paramı alayım kaymağını yıyeyım ne hale gelirse gelsin. Şu an bu şirketın genel müdürüde bir türk TÜRK tür vede TÜRK şirketidir.
bu mantıkla sizin gibi düşünenlerle bir adım ilerleyemeyiz vatan millet edebiyatını karabüke geliceksın KARDEMİR den haksız yere çıkarılan işçiler içinde yapacksın o türküm diye gezen ama içinde vijdan olmayan kişilere karşı.
Bu şirket şu ana 7000 gence iş sağladı ve 1200 kişilik daha 2011 yılı için kadro acıyor. Türk telekomun devletteki yıllarına bakın ne zaman böle bir alım yapmış.
Alıntı:
VOLKAN ağzına sağlık arkadaşım.....
ben bu forumda defalarca kez çeşitli konu başlıkları altında anlatmaya çalıştım ve bundan sonrada dilimin döndüğüncede anlatmaya devam edeceğim....
bu ülkenin hazinesini kaynaklarını insanların emeklerini halkın duygularını çalalanlar sömürenler gasp edenler hep türk olmuştur...düşününya sizce aklınıca ilk gelen büyük yolsuzluk veya hırsızlığı kim yapmıştır...ilk akla gelecek üç aday hırsızı söyleyeyim A kemal horzum B cem uzan C murat demirel...bu listeyi uzatabilirim...haa dışarıda yani avrupa ve amerikada olmuyormu butür yolsuzluklar tabiki oluyor fakat oralarda körbir milliyetçilik uğruna yabancı kuruluş kişi ve şirketlere düşman soyguncu gözüyle bakılmıyor....biz türklere 90 yıllara kadar kalitesiz ve teknolojiden yoksun araba beyaz eşya elektronik ve gıda maddelerini koç sabancı grubu başta olmak üzere kakalamadılarmı...ne zaman gümrük duvarları indirildi bu halk kalite ve ucuzluğu gördü...gördüğü başka birşeyde mecliste oturanların kaç paralık siyasetçi olduğu...yani arkadaşlar türkün anasını ağlatanın yine bir türkün olduğunu anlatmaya çalıştım...bilmem anlayabildinizmi...
btk nedir ne iş yapar.
yolunan her halükarda yine tüketici.ab derler ama ab ülkelerinde internet,telefon ücreti çok cüzi miktarlarda.gel görki ülkemizde hep kazıklanan biziz.
arkadaşlar fiyat aynı olacak.