Diğer kUPlardan bunu ayıran özellik nedir :49: Mesela kUP230dan farkı ???
Printable View
Diğer kUPlardan bunu ayıran özellik nedir :49: Mesela kUP230dan farkı ???
Why this new KUP version????
arkadaslar söle söliyeyim bu küp 251 farkını nedir bin dosyalarını bazen 240 ile attıgımda almıyordu makina sonra dönüyordum küp 230 a sonra onunla atıyordum alıyordu sonra dedim benim küp 240 bozuk hayır bozuk degil 6 tane küp 240 indirdim olmadı sonra başka bir yeni yazılım indirdim busefer küp 230 yüklemez oldu fazla uzatmamak gerek en son bu programı yaptık ve sonra bu nekadar yazılım geldidiyse banamısın demiyor bunuda söliyeyim bunlar alıntı veya kandırmaca felan degildir bayagı kişde test edildi tam bir karar alındı program süper yüklüyor...
bundan sonra ne 230 ile yüklemeye gerek var nede 216 - 240 artık bunlara son deneyin ve gözleriniz kamssın denenmiştir ve onay damgası iso almıstır
umarım beyenirsiniz
Bilgilendirme çin teşekkürler.
ustam ellerine salık harika olmuş başarıların devamını bekleris
Arkadaşım gözlerine,ellerine sağlık Teşekkür ederim.
saygılarımla.
Arkadaşım öncelikle açıklaman ve yeni dediğin kup251 için teşekkür ederim. Ama sorunsuz yükleme için alt yapıda yaptığın değişiklikleri söyleyebilirmisin? Tabi yaptıysan.
Saygılarımla, yxsdf
teşekkürler
Ewet arkadaşım alt yapısında bir değişiklik yaptınmı Yoksa sadece dış görüntümü değişti?Alıntı:
yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ısrarlardan dolayı programın degişikliklerini anlatıyorum
veri tabanı düzeltilmis ve dıs düzenlemeleri yapılmıstır yüklerkende farkedeceksizi zaten